Hikvision DS-2CD2032F-I

Mini Bullet Camera 3.0 MP (4 mm)


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Hikvision DS-2CD2032F-I

De Hikvision DS-2CD2032-I is een uitstekende outdoor beveiligingscamera voor dag en nacht. De ingebouwde infrarood-LEDs zorgen voor een nachtzicht van 30 meter. De camera beschikt over een 3 megapixel resolutie en biedt haarscherpe beelden in HD-kwaliteit (2048x1536).

Lees meer

Eigenschappen Hikvision DS-2CD2032-I

Dag en nacht uitstekend beeld
Infrarood nachtzicht tot 30 meter
1.3 megapixel resolutie, 4 mm lens
HD videoresolutie 2048x1536, 15 fps
H.264 en MJPEG compressie
Geschikt voor outdoor gebruik
Weerbestendige behuizing (IP66)
Lage minimale belichtingswaarde
3D DNR & DWDR & BLC
Gevoed via netwerkkabel (PoE)

IP-camera voor dag en nacht
De Hikvision DS-2CD2032-I is een compacte beveiligingscamera die geschikt is voor outdoor gebruik. Zowel overdag als 's avonds brengt de Hikvision DS-2CD2032-I alles haarscherp in beeld. De camera beschikt over infrarood-LEDs die een nachtzicht bieden van maximaal 30 meter. Zo mist u geen enkel detail. Bekijk de datasheet voor uitgebreide informatie over de specificaties.

Geschikt voor outdoor toepassingen
U kunt de camera zonder problemen in de buitenlucht plaatsen. De IP66-gecertificeerde behuizing zorgt ervoor dat de Hikvision DS-2CD2032 stof- en waterbestendig is. De beveiligingscamera is dus geschikt voor ieder weertype.

Geavanceerde functies
Om u van uitstekend beeld te kunnen voorzien bij diverse lichtomstandigheden is de Hikvision DS-2CD2032-I uitgerust met geavanceerde functies. De DWDR functionaliteit is ingebouwd om de beste beeldkwaliteit te genereren in sterk verlichte omgevingen of situaties met hoog contrast. Zo gaan beeldkwaliteit en kleurechtheid niet verloren.

Daarnaast zit er ook 3D DNR op de camera. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Imaging Signal Processing technologie, wat ervoor zorgt dat ook in situaties met weinig licht haarscherp beeld wordt geleverd, zonder ruis.

Tenslotte zorgt de BLC-functie ervoor dat de belichting wordt geoptimaliseerd wanneer er sprake is van tegenlicht. Zo is het gefilmde object toch goed zichtbaar.

Eenvoudige installatie
Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken is de camera volledig plug & play. Uw hoeft de Hikvision DS-2CD2032-I slechts met een netwerkkabel te verbinden met uw router en het IP-adres wordt automatisch geconfigureerd. U kunt hierna live videostreamen en videobeelden opslaan. De camera ondersteunt PoE en wordt gevoed via de netwerkkabel. Voor het voeden van de camera heeft u nog een PoE-injector nodig, tenzij uw router PoE-ondersteuning biedt.

Andere uitvoering
Deze uitvoering betreft de standaardversie van de Hikvision DS-2CD2032-I, met 4 mm lens. De camera is ook verkrijgbaar met 6 mm lens. Indien u dat model wenst te bestellen, neem dan contact met ons op via 030-6691224 of via info@netcamshop.nl.

Inhoud verpakking

  • Hikvision DS-2CD2032-I

  • Montagebeugel

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: DS-2CD2032F-I 4
EAN: 6954273600426

Merk: Hikvision

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie