Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

Keuzehulp

APC UPS Noodstroom Keuzehulp

APC UPS Noodstroom Keuzehulp

Met de toonaangevende noodstroomoplossingen van APC by Schneider Electric voorkomt u downtime, dataverlies en beschadiging aan netwerkapparatuur bij stroomuitval. De UPS-systemen (Uninterruptible Power Supply) leveren tijdelijk noodstroom zodat bedrijfskritische apparatuur gewoon kan blijven draaien of veilig uitgeschakeld kan worden. Ook bieden ze bescherming tegen piekspanning en fluctuaties in het stroomnet. Een UPS van APC is dan ook onmisbaar in iedere zakelijke omgeving.

Aruba Instant On: Enterprise WiFi voor het MKB

Aruba Instant On: Enterprise WiFi voor het MKB

Een goed WiFi-netwerk is tegenwoordig onmisbaar in iedere kleinzakelijke omgeving, of het nu gaat om een winkel, hotel, restaurant of kantoor. Klanten en bezoekers verwachten dat ze gebruik kunnen maken van WiFi, maar ook apparatuur is hiervan afhankelijk. Aruba Instant On access points zorgen voor uitstekende WiFi met hoge snelheid, perfecte dekking én een beveiligde verbinding. 

Meraki Go: WiFi voor kleine bedrijven

Meraki Go: WiFi voor kleine bedrijven

Voor kleine bedrijven zonder IT-personeel kan het opzetten van een WiFi-netwerk een grote uitdaging zijn. Speciaal voor deze ondernemingen heeft Cisco de Meraki Go productlijn ontwikkeld, bestaande uit zakelijke access points die uitblinken in gebruiksgemak én betaalbaarheid. Het WiFi-netwerk is in slechts een paar minuten geïnstalleerd en volledig te beheren via de Meraki Go app. Technische kennis is niet nodig. Dit maakt de WiFi-oplossing uitermate geschikt voor bijvoorbeeld winkels, kleine kantoren, restaurants en cafés.

Complete Logitech (thuis)werkoplossingen

Complete Logitech (thuis)werkoplossingen

Ook thuiswerkers en medewerkers die veel onderweg zijn, hebben de juiste apparatuur nodig. Met passende tools kunnen zij overal productief werken en is samenwerken op afstand net zo eenvoudig als op kantoor. Logitech biedt daarom diverse apparatuur zoals headsets, webcams, toetsenborden en computermuizen, die het werk makkelijker maken. Uiteraard heeft iedereen andere behoeften en wensen, maar onderstaande pakketten vormen voor de meesten een zeer geschikte oplossing. U heeft de keuze uit het Essential pakket, het Premium pakket en het On The Way pakket.

TP-Link Omada: zakelijke WiFi-oplossing

TP-Link Omada: zakelijke WiFi-oplossing

Voor organisaties die een betrouwbaar en eenvoudig te beheren WiFi-netwerk willen, biedt TP-Link netwerkapparatuur in de vorm van de zakelijke Omada productlijn. De naam Omada is Grieks voor team en staat voor de uitstekende samenwerking tussen de diverse indoor en outdoor access points en andere Omada apparatuur. Met behulp van de Omada software zijn de AP’s eenvoudig te configureren en monitoren binnen de webinterface en de app. Het is zelfs mogelijk om draadloze instellingen van meerdere access points binnen een netwerk te synchroniseren. Ideaal voor grotere omgevingen zoals kantoren, onderwijsinstellingen, hotels, winkelcentra, maar ook voor kleinere omgevingen binnen het MKB.   

Jabra maakt hybride werken eenvoudig

Jabra maakt hybride werken eenvoudig

Veel organisaties gaan over naar het hybride werken. Bellen, orders binnenslepen, rapporten schrijven, deadlines halen; talloze werkzaamheden kunnen zowel op kantoor als thuis of op andere locaties uitgevoerd worden. Daarbij is ondersteunende communicatietechnologie onmisbaar. Jabra biedt daarom een uitgebreid assortiment professionele headsets, camera’s, speakerphones en all-in-one videobars die het hybride werken gemakkelijker maken. Hiermee bent u verbonden, houdt u afleiding op afstand en blijft u flexibel en productief.

EnGenius: professionele WiFi voor het MKB

EnGenius: professionele WiFi voor het MKB

EnGenius levert een breed portfolio met netwerk- en telefonieoplossingen voor het ondernemingsgerichte MKB. De missie van het merk is om spraak- en data-oplossingen van de allerbeste kwaliteit te bieden, die mobiliteit mogelijk maken, productiviteit verhogen en eenvoud omarmen. Volgens EnGenius gaat connectiviteit gepaard met betrouwbaarheid, uitgebreide functies, persoonlijke service én betaalbaarheid. Op deze pagina komt u meer te weten over diverse EnGenius technologieën en oplossingen.