Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Kenwood TK-3401D Portofoon

pakket met transportkoffer

BHV

Kenwood TK-3401D Portofoon
pakket met transportkoffer

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.58/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Het Kenwood professional pakket bestaat uit zes Kenwood TK-3401D portofoons inclusief accu's, riemclips en een laadstation. De Kenwood producten worden geleverd in een stevige transportkoffer. De professionele vergunningsvrije portofoon kan zowel analoog als digitaal gebruikt worden.

Eigenschappen Kenwood TK-3401D

Geen vergunning nodig
Digitaal & analoog
16 kanalen digitaal en analoog
Robuust en compact ontwerp
Inclusief 2000mAh accu, lader en riemclipProfessionele digitale portofoon
De Kenwood TK-3401D is bedoeld voor professioneel gebruik en kan zonder vergunning op zowel de digitale als analoge stand worden gebruikt. Dit maakt de Kenwood TK-3401D interessant voor bedrijven waarbj analoge portofoons nog veel worden gebruikt en de overstap naar digitaal nog niet volledig is uitgerold. Op zowel de analoge als de digitale band heeft u de keuze uit 16 kanalen, waardoor u totaal 32 kanalen verdeeld over analoog en digitaal tot uw beschikking heeft.

Functionaliteiten
De Kenwood TK-3401D beschikt over verschillende functies waarmee deze digitale portofoon zich onderscheid. Zo zit er een aanpasbaar microfoon volume in waarmee u in luidruchtige omgevingen toch goed verstaanbaar bent. Ook maakt de TK-3401D gebruik van een techniek genaamd AMBE+2. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat stemgeluiden beter worden opgevangen en natuurlijker worden doorgegeven aan de ontvangende partij. De ingebouwde speaker kan worden versterkt tot een hoog volume. Deze drie functionaliteiten maken de Kenwood TK-3401D zeer geschikt voor industriële omgevingen waar veel lawaai is.

Compleet geleverd
Deze digitale portofoon is niet alleen zeer robuust en voorzien van IP54 normering, maar wordt ook nog eens zeer compleet geleverd met een stevige 2000mAh accu, snellader en een riemclip. De accu zal bij een volle oplaadbeurt tussen de 14 en 18 uur meegaan.

Stevige transportkoffer
Vervoer uw professionele portofoons eenvoudig en veilig in deze professionele portofoonkoffer. De koffer is gemaakt van stevig kunststof en is van binnen gevuld met zacht foam. Hierdoor worden de portofoons ook tijdens transport beschermd.

De koffer is gemaakt voor 6 portofoons, netstroomadapters en een houder voor de laders. In een groot extra vak passen eventuele accessoires zoals een headset, oortje, of een handmicrofoon. De koffer heeft de volgende afmetingen (BxHxD) : 60,0 x 42,0 x 22,0 cm.

Inhoud verpakking
  • 6x Kenwood TK-3401D
  • 6x 2000 mAh accu
  • 6x Snellader
  • 6x Riemclip
  • Koffer
  • Handleiding

Specificaties

Merk Kenwood
Artikelnummer 3401Dkoffer
Vergunning Vergunningsvrij
Aantal portofoons 6
Met oortjes Nee
Met opbergkoffer Ja
Met groepslader Nee
Contact

Vraag het onze expert!

Mark Kuipers

030 669 1227
E-mail

Reviews

Veelgestelde vragen