Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Kenwood TK-3401D 6-pack Portofoons

(digitaal) combipack, voor 6 gebruikers

Kenwood TK-3401D 6-pack Portofoons
(digitaal) combipack, voor 6 gebruikers

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.59/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Het Kenwood TK-3401D digitale portofoon combipack voor 6 gebruikers is een set met 6 Kenwood TK-3401D portofoons. Deze portofoons stellen u in staat om probleemloos met collega's te communiceren. Handig op de werkvloer, bij evenementen of in omgevingen met veel geluid.

Eigenschappen Kenwood TK-3401D combipack voor 6 gebruikers

6x Kenwood TK-3401D
Voor maximaal 6 gebruikers
Geen vergunning nodig
Digitaal & analoog
16 kanalen digitaal en analoog
Robuust en compact ontwerp
Inclusief 2000mAh accu, lader en riemclip
Gratis en vrijblijvend testenCombipack voor 6 gebruikers
Dit combipack bestaat uit 6 Kenwood TK-3401D portofoons. De portofoons kunnen snel en probleemloos met elkaar communiceren, waardoor u contact kunt hebben met 6 personen tegelijk. Dat maakt deze bundel ideaal voor op evenementen, in de retail of op de bouw. Portofoonwinkel.nl biedt ook een handig 4-pack Kenwood TK-3401D portofoons aan of u kunt het toestel los bestellen.

Professionele digitale portofoon
De Kenwood TK-3401D is bedoeld voor professioneel gebruik en kan zonder vergunning op zowel de digitale als analoge stand worden gebruikt. Dit maakt de Kenwood TK-3401D interessant voor bedrijven waarbij analoge portofoons nog veel worden gebruikt en de overstap naar digitaal nog niet volledig is uitgerold. Op zowel de analoge als de digitale band heeft u de keuze uit 16 kanalen, waardoor u totaal 32 kanalen verdeeld over analoog en digitaal tot uw beschikking heeft.

Functionaliteiten
De Kenwood TK-3401D beschikt over verschillende functies waarmee deze digitale portofoon zich onderscheid. Zo zit er een aanpasbaar microfoon volume in waarmee u in luidruchtige omgevingen toch goed verstaanbaar bent. Ook maakt de TK-3401D gebruik van een techniek genaamd AMBE+2. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat stemgeluiden beter worden opgevangen en natuurlijker worden doorgegeven aan de ontvangende partij. De ingebouwde speaker kan worden versterkt tot een hoog volume. Deze drie functionaliteiten maken de Kenwood TK-3401D zeer geschikt voor industriële omgevingen waar veel lawaai is.

Compleet geleverd
Deze digitale portofoon is niet alleen zeer robuust en voorzien van IP54 normering, maar wordt ook nog eens zeer compleet geleverd met een stevige 2000mAh accu, snellader en een riemclip. De accu zal bij een volle oplaadbeurt tussen de 14 en 18 uur meegaan.

Inhoud verpakking
  • 6x Kenwood TK-3401D
  • 6x 2000 mAh accu
  • 6x Snellader
  • 6x Riemclip
  • Handleiding

Specificaties

Merk Kenwood
Artikelnummer Kenwood_3401D_6pack
Vergunning Vergunningsvrij
Aantal portofoons 6
Met oortjes Nee
Met opbergkoffer Nee
Met groepslader Nee
Contact

Vraag het onze expert!

Mark Kuipers

030 669 1227
E-mail

Reviews

Veelgestelde vragen