Home - Product informatie - Zakelijk - WiFi as a Service (WaaS)

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


WiFi as a Service
van KommaGo

Wilt u een perfect werkend WiFi-netwerk, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken? KommaGo neemt de zorg uit handen en levert u graag een professionele WiFi as a Service oplossing (WaaS).

Voor een vast bedrag per maand ontvangt u van ons een volledig voorgeconfigureerde WiFi-oplossing van hoge kwaliteit, bestaande uit één of meerdere access points.

030 669 1221
KommaGo Wifi as a Service, powered by Ruckus

Wat is WiFi as a Service van KommaGo?

 • Een flexibele WiFi oplossing op maat
 • Updates, beheer, support en garantie
 • Een vast bedrag per maand
 • Een maandelijks opzegbaar contract
 • Directe vervanging bij een defect
 • Installatieservice (optioneel)

Maatwerk

Ons team van WiFi-specialisten staat graag voor u klaar. Heeft u interesse in een WaaS-oplossing voor een vast bedrag per maand? Vertel ons uw wensen en eisen, zodat we u een advies op maat kunnen leveren. Wanneer u met KommaGo in zee gaat, hoeft u zelf alleen de apparatuur op te hangen en aan te sluiten binnen uw bestaande netwerk. De rest is door ons al voorbereid. Wilt u ook de installatie van de WiFi-oplossing uit handen geven, dan kunt u uiteraard gebruikmaken van onze installatieservice.

Flexibele WiFi-oplossing

Uniek van de KommaGo WaaS-oplossing is dat u deze altijd naar wens kunt aanpassen. Verandert de behoefte bijvoorbeeld door een verhuizing of uitbreiding van de organisatie? Neem dan contact op met onze WaaS-specialisten zodat we de WiFi-oplossing in overleg kunnen aanpassen aan de nieuwe situatie. Het WaaS-contract is zelfs maandelijks opzegbaar. U zit dus niet vast aan de oplossing en maakt geen onnodige kosten.

Uw WiFi ontzorgd
Wifi as a Service

Inclusief beheer, onderhoud en ondersteuning

KommaGo regelt het beheer, onderhoud en de ondersteuning met betrekking tot de WiFi-oplossing. Wanneer u aanpassingen wilt doen aan de configuratie of onverhoopt technische problemen ondervindt, zorgen wij dat het direct wordt opgelost. Onze technische dienst is 8x5 bereikbaar. Bij een defect heeft u de volgende werkdag een vervangend model in huis, geconfigureerd en wel.

WiFi as a Service, technische uitleg
WiFi as a Service, technische uitleg

WiFi as a Service, Technische gegevens

 • WiFi volledig ontzorgd
 • 8x5 Support
 • Advanced replacement
 • Seamless roaming
 • Maximaal 2 SSID's

Proactieve monitoring

De geleverde access points staan in contact met onze WaaS clouddienst. Hiermee kunnen wij uw netwerk eenvoudig op afstand uitbreiden en monitoren. Ook kunnen wij op afstand problemen verhelpen.

Intresse? neem contact op

Interesse in zorgeloos WiFi? Neem contact op!

Heeft u interesse in een WaaS-oplossing? Neem dan telefonisch contact op via 030 669 1221 of vul het offerteformulier onderaan deze pagina in. Vermeld eventueel welke apparatuur uw voorkeur heeft en of u gebruik wilt maken van de installatieservice.

Wat wij doen na uw aanvraag

Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, stelt één van onze WiFi-specialisten een advies op maat op. Wij sturen u vervolgens een offerte met de geadviseerde oplossing. Bij akkoord wordt de volledige oplossing voorgeconfigureerd en naar u opgestuurd. U kunt de apparatuur zelf installeren of de installatie door KommaGo laten uitvoeren. Zodra de access points zijn verbonden met het internet, regelt KommaGo het beheer.

Neem vrijblijvend contact op

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer:
Bijlage:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie