Home - Nieuws
Er is een ernstige kwetsbaarheid gevonden in Apache Log4j, een Java log-tool die door zeer veel applicaties en diensten wordt gebruikt. De kwetsbaarheid maakt het voor aanvallers mogelijk de rechten van webservers op afstand te misbruiken.
Lees verder

In minder dan drie maanden tijd heeft Twitter 5500 medewerkers over laten gaan op het gebruik van fysieke beveiligingssleutels van YubiKey. Naar aanleiding van een grote hack vorig jaar, besloot Twitter af te stappen van standaard tweefactor-authenticatie en de beveiliging aan te scherpen.
Lees verder

Sinds september 2021 kunnen gebruikers hun wachtwoorden van hun Microsoft account verwijderen. Inloggen is voortaan mogelijk via de Microsoft Authenticator app, Windows Hello, een security key (bijvoorbeeld die van Yubico) of een verificatiecode per e-mail of telefoon.
Lees verder

Onlangs heeft TP-Link een nieuwe versie van de Omada SDN Software uitgebracht. De nieuwste firmware versie V4.3, voegt een aantal interessante nieuwe features toe waarmee Omada SDN nog beter en gebruiksvriendelijker wordt. Zo maakt de update het beheren v
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste verzend- en levertijden. Hierdoor kan het helaas iets langer duren voordat u uw bestelling in huis heeft. Houd hierbij ook rekening met de grote drukte bij onze bezorgpartners.
Lees verder

De comfortabele Logitech Zone Wireless (Plus) headsets en de Collaboration kits inclusief 4K of Full HD webcam zijn verkrijgbaar bij KommaGo. Perfecte oplossingen wanneer u zich in een rumoerige omgeving wilt concentreren en voor het communiceren met coll
Lees verder

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn er enkele maatregelen getroffen met betrekking tot de bezorging en het afhalen van uw bestelling bij KommaGo.
Lees verder

Onder extreme omstandigheden uw zakelijke telefoongesprekken voeren? Met de Gigaset GX290 rugged smartphone is dat geen enkel probleem! De sterke behuizing is water-, vuil- en schokbestendig en het krasvaste display is zelfs zichtbaar in een vochtige omge
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie