Home - Nieuws
KommaGo kreeg dinsdag 21 mei bezoek van de ‘old school’ Draytek schoolbus, die de bekende én nieuwste Draytek producten met zich meebracht. Het KommaGo-team kon de Draytek apparatuur grondig bekijken en waar nodig vragen stellen aan de experts.
Lees verder

KommaGo mag zich nu officieel HP First Silver Partner noemen. Dit houdt in dat wij de nodige kennis hebben van trends en ontwikkelingen binnen HP en dat wij ook onze kennis over het HP productportfolio en de HP services up-to-date houden. Voor u betekent
Lees verder

Heeft u een Cisco RV320 of RV325 router? Dan wordt u geadviseerd om de firmware van uw router te updaten. Recent zijn er twee kwetsbaarheden gevonden, die door hackers misbruikt kunnen worden. Om deze lekken te dichten, ontwikkelde Cisco een patch.
Lees verder

Zyxel heeft onlangs het Nebula Cloud Networking portfolio uitgebreid met twee access points, een security gateway en nieuwe features.
Lees verder

Het is mogelijk dat er hinder en files ontstaan en dat u uw werk niet (tijdig) kunt bereiken. Dit kan voor ergernis zorgen en misschien mist u zelfs belangrijke afspraken. Dát is niet nodig; start met videobellen!
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen