Home - Nieuws
EnGenius en KommaGo werken al ruim 20 jaar succesvol samen. Als bekroning op onze waardevolle samenwerking mocht KommaGo van EnGenius een mooie award in ontvangst nemen! We kijken met enthousiasme naar de toekomst samen, waarin nieuwe ontwikkelingen zoals
Lees verder

KommaGo mag zich nu officieel Lenovo Silver Partner noemen. Voor u betekent dit dat wij kennis over de Lenovo producten hebben en u daarmee het beste product voor uw situatie kunnen aanraden. Zo bent u verzekerd van een passend productadvies.
Lees verder

KommaGo kreeg dinsdag 21 mei bezoek van de ‘old school’ Draytek schoolbus, die de bekende én nieuwste Draytek producten met zich meebracht. Het KommaGo-team kon de Draytek apparatuur grondig bekijken en waar nodig vragen stellen aan de experts.
Lees verder

KommaGo mag zich nu officieel HP First Silver Partner noemen. Dit houdt in dat wij de nodige kennis hebben van trends en ontwikkelingen binnen HP en dat wij ook onze kennis over het HP productportfolio en de HP services up-to-date houden. Voor u betekent
Lees verder

Heeft u een Cisco RV320 of RV325 router? Dan wordt u geadviseerd om de firmware van uw router te updaten. Recent zijn er twee kwetsbaarheden gevonden, die door hackers misbruikt kunnen worden. Om deze lekken te dichten, ontwikkelde Cisco een patch.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie