Home - Nieuws - 2020

10-04-2020

Aangepaste levertijden rond feestdagen in april en mei

Rond de feestdagen in april en mei hanteert KommaGo aangepaste levertijden. De levering van uw besteling kan hierdoor iets langer duren dan u normaal gesproken van ons gewend bent.

Hieronder vindt u een overzicht van onze aangepaste levertijden:
 
Besteldatum (vóór 21:00 uur) Verwachte leverdatum
Zaterdag 11 april & Zondag 12 april Woensdag 15 april
Maandag 13 april (Tweede Paasdag) Woensdag 15 april
Maandag 27 april (Koningsdag) Woensdag 29 april
Dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) Donderdag 7 mei
Donderdag 21 mei (Hemelvaart) Zaterdag 23 mei
Zaterdag 30 mei & Zondag 31 mei Woensdag 3 juni
Maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) Woensdag 3 juni
 

Gesloten

KommaGo is naast de weekenden gesloten op bovengenoemde feestdagen. Op deze dagen zijn wij dus helaas niet bereikbaar. Voor nu alvast fijne feestdagen toegewenst!

* KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om deze leverdatum waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.


20-03-2020

Nieuw: Logitech Zone Wireless (Plus) Bluetooth headsets en Video Collaboration kits

Vanaf heden zijn de comfortabele Logitech Zone Wireless (Plus) headsets en de Collaboration kits inclusief 4K of Full HD webcam verkrijgbaar bij KommaGo. Perfecte oplossingen wanneer u zich in een rumoerige omgeving wilt concentreren en voor het communiceren met collega’s op afstand.
 

Geconcentreerd zelfstandig werken

De comfortabele Logitech Zone Wireless headsets maken geconcentreerd werken een stuk eenvoudiger. De dubbeloors Bluetooth headsets zijn snel te verbinden met uw smartphone en tablet. En bovendien is het met de meegeleverde Bluetooth dongle ook mogelijk om de headsets met uw pc te koppelen. Bij de Zone Wireless Plus ontvangt u een dongle via welke u nog vijf andere Unifying apparaten met uw pc kunt verbinden, zoals een draadloos toetsenbord of een muis.
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Plus Bluetooth headset
Bekijk deze headset >> Bekijk deze headset >>
 

Videoconferentie op afstand

Voor kenniswerkers die op afstand met elkaar willen vergaderen heeft Logitech de (Pro) Personal Video Collaboration kits. Deze bestaan naar de Zone Wireless headset uit een kwalitatieve webcam. U raakt niet afgeleid door uw omgeving, verstaat uw gesprekspartner uitstekend en ziet elkaar duidelijk via de webcams. De Logitech Personal Video Collaboration kit wordt geleverd met de Full HD C925e webcam. De Pro variant van de Collaboration kit bevat de Brio 4K webcam voor nog scherpere beeldkwaliteit.
Logitech Personal Video Collaboration kit met Zone Wireless en C925e
Logitech Pro Personal Video Collaboration kit met Zone Wireless en Brio
Logitech Personal Video Collaboration kit
 
Logitech Pro Personal Video Collaboration kit
 
 • Logitech Zone Wireless headset
 • Logitech C925e Full HD webcam
 • Logitech Zone Wireless headset
 • Logitech Brio 4K webcam
 

Ook geconcentreerd werken of videovergaderingen houden?

Heeft u interesse in één van de headsets of Collaboration kits? Voor meer informatie over deze oplossingen of voor advies over headsets in het algemeen, kunt u contact opnemen met onze productexperts. Stuur een e-mail naar sales@kommago.nl, bel naar 030 669 1220 of stuur een berichtje in de chat. We helpen u graag bij uw keuze voor de juiste oplossing.


17-03-2020

KommaGo Corona-update

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn er enkele maatregelen getroffen met betrekking tot de bezorging en het afhalen van uw bestelling bij KommaGo:
 
 • Afhalen is niet meer mogelijk op onze locatie in Utrecht.
 
 • PostNL vraagt bij het bezorgen niet meer om uw handtekening, maar noteert de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs op het handtekeningveld. Houd deze dus bij de hand als u een pakketje verwacht.
 
Wij blijven tot uw dienst
Ondertussen blijven wij gewoon voor u klaarstaan en nemen wij uw bestellingen in behandeling. In verband met de huidige situatie werkt het merendeel van onze medewerkers thuis en zijn wij net als gewoonlijk bereikbaar via telefoon, e-mail en chat. Er verandert voor u dus weinig, behalve dat het niet meer mogelijk is om bestellingen af te halen op onze locatie in Utrecht.

Het is nog niet bekend hoe lang deze maatregelen van kracht zullen zijn. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen wij de adviezen op van de overheid en het RIVM. Voor nu wensen wij u het allerbeste!


10-02-2020

Gigaset GX290 Rugged Smartphone nu verkrijgbaar bij KommaGo!

Onder extreme omstandigheden uw zakelijke telefoongesprekken voeren? Met de Gigaset GX290 rugged smartphone is dat geen enkel probleem! De sterke behuizing is water-, vuil- en schokbestendig en het krasvaste display is zelfs leesbaar in een vochtige omgeving en fel zonlicht. Perfect voor zakelijk gebruik in o.a. de bouw, fabrieken en horeca. De Gigaset GX290 is nu verkrijgbaar op Voipshop.nl (onderdeel van KommaGo B.V.).
 
Pluspunten Gigaset GX290 6,1" rugged smartphone:
 

Robuuste behuizing met krasbestendig Gorilla glas
Waterdicht, vuil- en schokbestendig (IP68)
Sterke 6200mAh batterij met snellaadfunctie
Gesprekstijd tot 24 uur, stand-by tot 25 dagen
13MP + 2MP dual hoofdcamera, 8MP voorcamera
Pure Android 9.0 Pie besturing, krachtige octa-core processor
Dual-SIM (2x nanoSIM of 1x nanoSIM + 1x microSD <256GB)
 

Bestel nu uw Gigaset GX290 bij Voipshop

Wilt u ook zonder zorgen uw smartphone op de werkvloer gebruiken? De Gigaset GX290 is nu verkrijgbaar bij Voipshop. U heeft keuze uit enkel de rugged smartphone met oplader en de rugged smartphone met extra accessoires. Het laatste model is uitgerust met accessoires voor in de auto (houder en lader), JBL oortjes, een extra accu/powerbank en 12 maanden glasschade service. Een compleet pakket dus!
 
Gigaset GX290 Rugged Smartphone
Gigaset GX290 Rugged Smartphone met auto accessoires, JBL headset en extra accu
Gigaset GX290 Rugged Smartphone
 
Gigaset GX290 Rugged Smartphone
incl. extra accessoires
 • Gigaset GX290
 • Oplader (USB 2.0)
 • USB type-C kabel
 • Eject pin 
 • Gigaset GX290
 • Oplader (USB 2.0)
 • USB type-C kabel
 • Eject pin
 • Denver draadloze lader + 6000mAh accu
 • JBL Endurance Run headset
 • Autohouder + autolader
 • 12 maanden gratis glasschade service*
 
Bekijk nu de Gigaset GX290 productpagina
 
Bekijk nu de Gigaset GX290 inclusief accessoires productpagina

Meer weten over de Gigaset GX290?

Wilt u meer informatie over de Gigaset GX290 rugged smartphone? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van KommaGo. Stel uw vraag via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1225 of stuur een e-mail naar info@voipshop.nl.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie