Panasonic WV-SF138

Compact Dome Full HD IP Camera


449 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Panasonic WV-SF138

De Panasonic WV-SF138 is een zeer compacte dome camera voor indoor gebruik. Dankzij de kijkhoek van 100 graden is het mogelijk om met één camera een grote ruimte te overzien. De camera maakt haarscherpe Full HD 1080p beelden met 30 frames per seconde.

Lees meer

Eigenschappen Panasonic WV-SF138

Compacte IP camera met lichtgevoelige MOS sensor
Full HD Resolutie 1920x1080 met 30 frames per seconde
Grote openingshoek van 100°
Privacy Zone om bepaalde delen van het beeld af te dekken
SDHC SD kaart slot voor opname direct op camera
Onvif standaard
Derde generatie i-Pro camera
Power-over-Ethernet ondersteuning (802.3af)

Full HD IP camera
De Panasonic WV-SF138 is een compact fixed dome netwerkcamera. De camera is na het monteren nog een klein stukje naar boven, onder links of rechts te plaatsen. Ook kan de Lens een stukje om zijn as draaien waardoor hij zelfs op schuine wanden kan worden geplaatst. De Panasonic WV-SF138 is een Full HD-camera met een maximale resolutie van 1920x1080 met 30 frames per seconde.

Face Detection met Super Dynamic technologie
De Mega Super Dynamic functie corrigeert helderheidsverschillen in beelden, waardoor het makkelijker is om objecten in meer natuurlijke omstandigheden zien voor monitoring en registratie. De Super Dynamic Technologie werkt samen met de Face Detection technologie en focussed automatisch op gezichten en zorgt ervoor dat u een goede opname van gezichten kunt maken. Dit maakt identificatie een stuk gemakkelijker.Mist en zandstorm correctie
In Nederland zullen niet snel zandstormen voorkomen, in bepaalde gebieden van de wereld echter des te meer. De Panasonic WV-SF138 beschikt over automatische zandstorm correctie. Maar niet alleen zandstormcorrectie, ook mistcorrectie. Mistcorrectie is een zeer interessante feature voor bijvoorbeeld plaatsing op bouwplaatsen of bij verkeersknooppunten.MOS-sensor
Uniek aan Panasonic camera's zijn de gebruikte MOS-sensoren. Als enig cameramerk op de markt gebruikt Panasonic deze sensoren. Het voordeel is dat deze een zeer natuurgetrouw beeld weergeven en veel gevoeliger zijn voor licht dan de doorgaans gebruikte CMOS-sensoren. De Panasonic WV-SF138 beschikt over een 3.1 megapixel MOS-sensor.

Motion Detection & Privacy Mask
De camera beschikt over motion detection die te programmeren is om beweging in 4 verschillende delen van het scherm tegelijkertijd te detecteren. Dit kan uitkomst bieden als u meerdere objecten wilt bewaken. Daarbij is de gevoeligheid qua beweging in te stellen in 15 stappen en de gevoeligheid qua grootte van het object in 10 stappen. Via de 'privacy mask' feature is het mogelijk om bepaalde delen van het beeld af te schermen. Zo kunt u bijvoorbeeld een beeldscherm met gevoelige informatie volledig afschermen of bij buitengebruik het erf van de naastgelegen woning of bedrijfsomgeving niet laten weergeven.

Beelden eenvoudig opslaan
De camera beschikt over een SD kaart slot voor SDHC kaarten waardoor de camera uitstekend geschikt is voor enkelvoudig gebruik. De beelden worden direct op de camera opgeslagen en kunnen van afstand gedownload worden.
U hoeft dus enkel deze camera aan te schaffen om te kunnen ervaren wat de kwaliteit van de camera is ten opzichte van bijvoorbeeld uw huidige beveiligingsoplossing. Een uitbreiding achteraf is altijd mogelijk, Netcamshop heeft voor u een passende Panasonic camera-oplossing. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Beveiligingsmogelijkheden Panasonic
Panasonic IP-camera's hebben grote mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan verder op onze informatiepagina over de beveiligingsmogelijkheden van Panasonic IP-camera's.

Inhoud verpakking
  • Panasonic WV-SF138 IP Camera
  • Engelstalige installatiehandleiding
  • Software CD-Rom
  • Veiligheidsinstructies
  • Installatiemateriaal (schroefjes, watervaste tape, montagebracket)
  • Stroomkabel en adapter


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: WV-SF138
EAN: 4902704542021

Merk: Panasonic

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen