Panasonic WV-SPW312L

HD outdoor IP-camera


€ 422,29 incl. btw

€ 349,00 excl. btw

422.29 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Panasonic WV-SPW312L

De Panasonic WV-SPW312L is een uitstekende IP-bewakingscamera voor buiten. De weerbestendige IP-camera produceert hoogwaardige beelden in HD-resolutie (1280x720) en beschikt over een stevige aluminium behuizing. Dankzij het kleine formaat kan de Panasonic WV-SPW312L onopvallend geplaatst worden.

Lees meer

Eigenschappen Panasonic WV-SPW312L

IP camera met lichtgevoelige 1,3 mp MOS sensor
HD Resolutie 1280x720 met 30 frames per seconde
Variabele kijkhoek 28°- 102°
Stof- en waterdicht (IP66)
VIQS-technologie om bandbreedte te besparen
Stuurt melding bij bewegingsdetectie
Privacy Zone om delen van het beeld af te schermen
SDHC SD kaartslot voor opslag camerabeelden


Uitstekende outdoor HD-camera
De Panasonic WV-SPW312L produceert beelden in 720p HD met een framerate van 30 fps. De IP66-gecertificeerde bulletcamera is stof- en waterbestendig en is daardoor uitstekend geschikt voor buitenomgevingen. Ingebouwde infraroodleds passen zich automatisch aan aan de lichtomstandigheden zodat u altijd beschikt over een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht. Met een variable kijkhoek van 28 tot 102 graden kunt u de camera nauwkeurig afstellen.

Beelden streamen en opslaan
De beelden van de Panasonic WV-SPW312 IP-camera zijn te bekijken via uw webbrowser. Beschikt u over meerdere camera's, dan kunt u maximaal 4 streams tegelijk bekijken. Om bandbreedte te besparen maakt de Panasonic WV-SPW312L gebruik van H.264 compressie. De camera beschikt daarnaast over een SD kaartslot voor SDHC kaarten zodat beelden direct worden opgeslagen en van afstand gedownload kunnen worden. Mocht de stroom uitvallen, dan beschikt u toch nog over een back-up van de camerabeelden.

VIQS-technologie
Met de VIQS-technologie kunt u maximaal 8 delen van het beeld selecteren die in een hogere kwaliteit worden gestreamd. De overige delen worden in lagere beeldkwaliteit weergegeven, met als voordeel een kleinere bestandsgrootte en bandbreedtebesparing. Met de crop-functie kan één van de geselecteerde delen naast het volledige beeld worden getoond.

Motion Detection & Privacy Mask
De camera beschikt over bewegingsdetectie, waarbij u 4 delen van het scherm kunt selecteren waar de camera zich op moet richten. Ideaal als u specifieke objecten wilt bewaken. Wanneer de camera beweging detecteert, ontvangt u direct een e-mailnotificatie. Een andere handige functie op de Panasonic WV-SPW312L is de 'privacy mask' feature. Hiermee kunt u bepaalde delen van het beeld afschermen, bijvoorbeeld een beeldscherm met gevoelige informatie of het erf van een naastgelegen woning.

Beveiligingsmogelijkheden Panasonic
Panasonic IP-camera's hebben grote mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan verder op onze informatiepagina over de beveiligingsmogelijkheden van Panasonic IP-camera's.

Inhoud verpakking

  • Panasonic WV-SPW312L
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: WV-SPW312L
EAN: 4549077553089

Merk: Panasonic

Lees meerAlternatieven

Panasonic WV-SPW532L

Panasonic WV-SPW532L

Full HD outdoor IP cameraLevertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 495,52 incl. btw
€ 409,52 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen