Panasonic WV-SPW531AL

Full HD Outdoor Bullet Camera


1087.79 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Panasonic WV-SPW531AL

De Panasonic WV-SPW531SAL IP camera produceert haarscherpe Full HD beelden in elke lichtsituatie. De weerbestendige camera beschikt over infrarood voor perfect nachtzicht en corrigeert automatisch onder- en overbelichte beelden met de Enhanced Super Dynamic technologie.

Lees meer

Eigenschappen Panasonic WV-SPW531AL


Full HD Resolutie (1920x1080 pixels) met 60 fps
Varifocale kijkhoek: 31° ~ 112° (horizontaal)
Water- en stofbestendig (IP66)
Met VIQS functie
3x optische zoom (640x360 pixels)
SDXC/SDHC/SD kaart slot voor lokale opname
HLC (High Light Compensation) functie
VMD bewegingsdetectie
Privacy Zone om tot 8 delen van het beeld af te schermen
H.264-videocompressie

Bewakingscamera met Full HD beeld


De Panasonic WV-SPW531AL is een bewakingscamera die in iedere situatie en op elk tijdstip voor duidelijke videobeelden. De 2 megapixelcamera produceert haarscherpe Full HD beelden (1920x1080 pixels) met een framerate 60 frames per seconde. Dankzij infrarood verlichting heeft u ook 's nachts prima beeld. Is er juist te veel of te fel licht? Dan voorkomt de High Light Compensation functie dat de videobeelden onduidelijk worden.

Weerbestendige camera


Deze bullet camera is uitgerust met een IP66-gecertificeerde behuizing. Dit betekent simpelweg dat hij water- en stofbestendig is en beschemd is tegen verschillende weersomstandigheden. Zodoende kunt u de camera zonder zorgen buiten ophangen. De camera beschikt bovendien over een speciale mistcompensatiefunctie. Kortom, met deze netwerkcamera zit u altijd goed: in weer en wind, dag en nacht.

VIQS functie


Bijzonder aan de Panasonic WV-SPW531AL IP-camera is de VIQS functie. Hiermee kunt u maximaal 8 geselecteerde gebieden binnen een beeld in hogere kwaliteit streamen, terwijl de overige gebieden in lagere kwaliteit worden gestreamd. Handig, want de bestandsgrootte en gegevensopslag worden beperkt, terwijl u toch de belangrijke gebieden nauwlettend in de gaten kunt houden.

Streaming en opslag


De videobeelden van de Panasonic WV-SPW531AL netwerkcamera zijn eenvoudig te bekijken via uw internetbrowser. Het is mogelijk om op deze wijze tot 4 gelijktijdige streams te bekijken op verschillende apparaten. Wilt u de beelden ook lokaal opslaan, plaats dan een microSD-kaart of sluit een NAS of NVR aan op de Panasonic WV-SPW531AL.

Bewegingsdetectie


Met de VMD (Video Motion Detection) functie stelt u maximaal 4 controlegebieden in om beweging te detecteren. Deze functie kent maar liefst 15 gevoeligheidsstanden, om valse detectie te voorkomen of juist om alles zeer goed in de gaten te houden. U bepaalt zelf wat er moet gebeuren als er beweging wordt gedetecteerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om automatisch via email een alarmmelding te laten versturen naar uw smartphone.

Beveiligingsmogelijkheden Panasonic


Panasonic IP-camera's hebben grote mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan verder op onze informatiepagina over de beveiligingsmogelijkheden van Panasonic IP-camera's.

Inhoud verpakking


  • Panasonic WV-SPW531AL netwerkcamera
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: WV-SPW531AL

Merk: Panasonic

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen