Panasonic WV-SW458

Full HD 360° Fisheye Camera


880,70 excl. btw

1.065,65 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Panasonic WV-SW458

Deze IP camera is een zeer interessante optie als u een enkele ruimte met één camera compleet wilt dekken. Dit is namelijk een camera met een lens met een openingshoek van 360 graden. De SW458 is een Vandal Resistant IP camera, zodat deze ook in openbare omgevingen prima geplaatst kan worden.

Lees meer

Eigenschappen Panasonic WV-SW458
360° fisheye camerabeeld
IP camera met lichtgevoelige MOS sensor
Full HD Resolutie 1920x1080 met 30 frames per seconde
Vandaalbestendig, geschikt voor openbare ruimtes (IP66)
Privacy Zone om bepaalde delen van het beeld af te dekken
SDHC SD kaart slot voor opname direct op camera
Derde generatie i-Pro camera
Power-over-Ethernet ondersteuning (802.3af)
Onvif standaard

Omschrijving
De Panasonic WV-SW458 is een uniek type camera met een kijkhoek van 360°. Hierdoor is deze camera geschikt voor situaties waarbij een compleet overzicht van de bewaakte ruimte gewenst is. Het beeld van de 360° kan worden opgedeeld zoals dat voor de toepassing het beste uitkomt. Het beeld kan bijvoorbeeld opgedeeld worden in twee aparte camerabeelden met een kijkhoek van 180 graden, of in 4 beelden van 90 graden waarvan er dan één ook nog de illusie wekt te scannen. Ook is het mogelijk de opgedeelde beelden te rouleren zodat er een overzichtelijke monitor op aangesloten kan worden. Tegelijkertijd wordt het volledige 360° beeld opgenomen zodat er niet achteraf wat gemist wordt.

De camera beschikt over een vandaalbestendige behuizing met een speciale technologie om de lens extra te beschermen. Zodra er wordt geprobeerd de cameracover te breken door bijvoorbeeld er met een hamer op te slaan, dan veert de lens automatisch in de behuizing om zo de druk te minimaliseren.

Mogelijkheden
In de volgende videopresentatie wordt duidelijk hoe veelzijdig deze camera is.


MOS-sensor
Uniek aan Panasonic camera's zijn de gebruikte MOS-sensoren. Als enige cameramerk op de markt gebruikt Panasonic deze sensoren. Het voordeel is dat deze een zeer natuurgetrouw beeld weergeven en veel gevoeliger zijn voor licht dan de doorgaans gebruikte CMOS-sensoren. De Panasonic WV-SF439 beschikt over een 3.1 megapixel MOS-sensor.

Motion Detection & Privacy Mask
De camera beschikt over motion detection die te programmeren is om beweging in 4 verschillende delen van het scherm tegelijkertijd te detecteren. Dit kan uitkomst bieden als u meerdere objecten wilt bewaken. Daarbij is de gevoeligheid qua beweging in te stellen in 15 stappen en de gevoeligheid qua grootte van het object in 10 stappen. Via de 'privacy mask' feature is het mogelijk om bepaalde delen van het beeld af te schermen. Zo kunt u bijvoorbeeld een beeldscherm met gevoelige informatie volledig afschermen of bij buitengebruik het erf van de naastgelegen woning of bedrijfsomgeving niet laten weergeven.

Beelden eenvoudig opslaan
De camera beschikt over een SD kaart slot voor SDHC kaarten waardoor de camera uitstekend geschikt is voor enkelvoudig gebruik. De beelden worden direct op de camera opgeslagen en kunnen van afstand gedownload worden. Ook als backup is deze functionaliteit erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat zelfs als de netwerkverbinding uitvalt, een opname van beelden gewaarborgd is.
U hoeft dus enkel deze camera aan te schaffen om te kunnen ervaren wat de kwaliteit van de camera is ten opzichte van bijvoorbeeld uw huidige beveiligingsoplossing. Een uitbreiding achteraf is altijd mogelijk, Netcamshop heeft voor u een passende Panasonic camera-oplossing. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Voorbeeldvideo's
Naast de 360° openingshoek biedt de Panasonic WV-SW458 een Full HD beeldresolutie. De beeldkwaliteit kunt u goed zien in de volgende video's. Op ons Youtube kanaal kunt u nog een aantal voorbeeld video's terugvinden.


In deze beelden ziet u het standaard beeld wat de WV-SW458 opneemt.


Bij deze beelden is het 360° beeld omgezet in twee aparte beelden met een openingshoek van 180°. Dit is dus slechts één camera!


Hier is een quad view zichtbaar, 4 schermen die gegenereerd worden vanuit één camerabeeld.

Tip: de kwaliteit van deze videos staat standaard op 720p. Zet deze op 1080p om de beelden in Full HD te bekijken; dit kan door op het tandwiel te drukken en 1080p te selecteren.

Beveiligingsmogelijkheden Panasonic
Panasonic IP-camera's hebben grote mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan verder op onze informatiepagina over de beveiligingsmogelijkheden van Panasonic IP-camera's.

Inhoud verpakking
  • Panasonic WV-SW458 IP Camera
  • Engelstalige installatiehandleiding
  • Software CD-Rom
  • Code label
  • Audio kabel
  • 4P alarm kabel
  • 2P alarm kabel
  • Installatiemateriaal (kabeltie, montagebeugel, cover, waterproof tape)
  • Stroomkabel en adapter


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: WV-SW458
EAN: 4902704847263

Merk: Panasonic

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie