Plantronics Voyager Legend

+ Opberg- en laadcase


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Plantronics Voyager Legend

De Plantronics Voyager Legend is een uitstekende Bluetooth headset voor luidruchtige omgevingen. De 3 microfoons met Noise Cancelling reduceren achtergrondgeluid, zodat uw gesprekspartner u perfect kan verstaan. Bij de headset ontvangt u een handige opberg- en laadcase.

Lees meer

Eigenschappen Plantronics Voyager Legend + case

Professionele Bluetooth headset voor op kantoor
3 Noise Cancelling microfoons om echo, galm en ruis tegen te gaan
Gesprekken aannemen/weigeren met uw stem
Spatwaterdichte headset
Spreektijd: 7 uur, stand-by: 11 dagen, oplaadtijd: 90 minuten
Accustatus bekijken via app op smartphone
Inclusief opberg- en laadcase


Professionele Bluetooth headset
De Plantronics Voyager Legend is een professionele Bluetooth headset, vooral bedoeld voor op kantoor. De headset is voorzien van 3 microfoons met Noise Cancelling, waarmee echo, galm en ruis worden tegengegaan. Hierdoor is miscommunicatie door omgevingsgeluid vrijwel onmogelijk. Het voordeel van deze microfoons is tevens dat de Plantronics Voyager Legend prima ingezet kan worden in andere luidruchtige omgevingen, bijvoorbeeld onderweg in de auto.

Met opberg- en laadcase
Bij deze headset ontvangt u een opberg- en laadcase. Hierin kunt u niet alleen de Plantronics Voyager Legend opbergen, de headset wordt ook meteen opgeladen. Laad hiervoor de opbergcase 90 minuten voordat u de headset erin plaatst op. Vervolgens kunt u onderweg de headset nog tweemaal bijladen alvorens u een laadkabel dient aan te sluiten.

Spraakherkenning
Deze Plantronics headset is uitgerust met spraakherkenning. Hierdoor kunt u met uw stem gesprekken aannemen of weigeren. Met het commando 'answer' worden gesprekken aangenomen en met 'ignore' weigert u een inkomende oproep. Handig is dat de Plantroncis Voyager Legend u vertelt wie er belt, zodat u direct weet waar u het over moet gaan hebben.Lange spreektijd
De Plantronics Voyager Legend heeft een maximale spreektijd van 7 uur, normaal gesproken ruim voldoende voor een hele werkdag. Bij normaal gebruik bedraagt de stand-by tijd van dit toestel ongeveer 11 dagen, waarna u de headset in slechts 90 minuten weer oplaadt. De downtime van deze headset is daarmee minimaal.

Geschikt voor iPhone en Android
Plantronics heeft deze headset volledig geoptimaliseerd voor gebruik met de Apple iPhone of Android smartphones. Via een speciale app kunt u bijvoorbeeld de batterijstatus van de headset op het scherm van uw telefoon weergeven. De headset is ook met andere smartphones te gebruiken, echter, zonder iOS of Android is het downloaden van de app niet mogelijk.

Spatwaterdicht
De Plantronics Voyager Legend is een spatwaterdichte headset. Zo raakt de headset niet beschadigd wanneer u per ongeluk vloeistof over de headset morst of wanneer u vanuit uw auto de regen in moet. Ideaal omdat u buiten dus gewoon door kunt kletsen onder alle omstandigheden, zonder dat u het gesprek hoeft te onderbreken.

Inhoud verpakking
  • Plantronics Voyager Legend Bluetooth headset
  • USB oplaadkabel
  • Netstroomadapter
  • Autolader
  • Oordopjes in 3 maten
  • Opberg- en laadcase
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
reseller plantronics

Plantronics Partner Platinum Reseller

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 89880-05
EAN: 5033588040613

Merk: Plantronics

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie