Polycom VVX 310 VoIP telefoon

6 lijnen


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Dit toestel wordt gevoed via Power over Ethernet (PoE) en wordt zonder netstroomvoeding geleverd.
Kijk bij Kies Extra's voor de bijbehorende netstroomvoeding of bekijk de PoE(+) switches.

Polycom VVX 310 VoIP telefoon

De Polycom VVX 310 is een IP telefoon met 2 Gigabit LAN poorten en HD audio wat voor de best mogelijke audio kwaliteit zorgt. De Polycom VVX 310 kan 6 gelijktijdige gesprekken aan over 6 SIP account en kan via power over ethernet van voeding worden voorzien.

Lees meer

Eigenschappen Polycom VVX 310
  • 6 gelijktijdige gesprekken, 6 SIP accounts
  • 2 x Gigabit LAN met PoE voeding
  • HD audio voor de beste geluidskwaliteit
  • Kan synchroniseren met exchange kalender
  • Installatie via browser of auto-provisioning
  • Uit te breiden met 3 expansion modulesIP telefoon voor 6 lijnen
De Polycom VVX 310 is een eenvoudige telefoon voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een VoIP telefoon met goede geluidskwaliteit en een headset aansluiting. Het grote LCD scherm van 208 x 104 pixels geeft informatie over bellers duidelijk weer en de bediening van het toestel is een fluitje van een cent. Het toestel biedt ruimte voor 6 SIP accounts en kan 6 gesprekken tegelijk voeren. In tegenstelling tot de VVX 300 biedt de VVX 310 twee gigabit LAN poorten voor hogere datasnelheden.

De Polycom VVX 310 ondersteund HD voice van Polycom wat betekent dat de telefoon een betere geluidskwaliteit levert dan een gemiddelde telefoon. Met HD voice wordt er meer bandbreedte gebruikt voor het versturen van audio waardoor de kwaliteit wordt verbeterd. Dit maakt het toestel uitermate geschikt voor mensen in sales of klantenservice functies.

Installatie
De Polycom VVX 310 kan direct aan een power over ethernet switch worden gekoppeld en zo worden voorzien van stroom. Wanneer u liever via een netstroom adapter de telefoon wilt voeden kunt u deze los aanschaffen. De telefoon beschikt over 2 LAN aansluitingen zodat u de VVX 310 direct kunt doorlussen naar een computer en zo de computer en telefoon van een netwerkaansluiting kunt voorzien.

De configuratie is eenvoudig te regelen via de webbrowser of via auto-provisioning. Dankzij auto-provisioning kunt u meerdere toestellen tegelijk laten installeren. De toestellen lezen het configuratie bestand in vanuit een centrale locatie en installeren zichzelf.

Kalender mogelijkheid
Wanneer u gebruik maakt van Microsoft Exchange kunt u de kalender in de telefoon laten synchroniseren met uw eigen agenda zodat afspraken in het display van uw telefoon worden weergegeven en u direct aan conference calls kan deelnemen.

Uitbreidbaar
U kunt de Polycom VVX 310 eenvoudig uitbreiden met meerdere toetsen dankzij de beschikbare expansion modules. Er is een eenvoudige expansion module verkrijgbaar en een variant met kleurenscherm. Deze expansion modules worden via de telefoon van voeding voorzien en hebben hierdoor geen externe voeding nodig. Het is mogelijk om tot wel 3 modules op 1 telefoon aan te sluiten

Inhoud verpakking
  • Polycom VVX 310
  • Telefoon snoer met hoorn
  • Netwerkkabel
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: POL-220046161025
EAN: 610807774709

Merk: Poly

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie