Ruckus ZoneDirector 1200

incl. 25 AP licenties


4.720,71 excl. btw

5.712,06 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Ruckus ZoneDirector 1200

De Ruckus ZoneDirector 1200 is een managed controller en ondersteunt standaard 5 Ruckus ZoneFlex access points. Bij deze bundel ontvangt u 25 licenties zodat u maximaal 25 access points kunt aansluiten. Met deze totaaloplossing zet u snel en eenvoudig een stabiel WiFi-netwerk op.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus ZoneDirector 1200 bundel

Maximaal 25 ZoneFlex access points te koppelen
Centraal management WiFi
WiFi Hotspot functionaliteiten
Softwarematig uitbreidbaar tot 75 access points
Ondersteunt maximaal 2000 devices
Easy install (binnen 15 minuten)
Toegangsvouchers
Loadbalancing
Seamless roaming
Quality of Service (QoS)
Ruckus advies op maat
Centraal managed WiFi
De Ruckus ZoneDirector 1200 is een managed controller waarmee u het WiFi-netwerk centraal beheerd kan worden. In combinatie met de Ruckus ZoneFlex access points zet u met gemak een stabiel WiFi-netwerk op. Met de licenties in deze bundel koppelt u maximaal 25 access points aan de ZoneDirector 1200. Wilt u nog meer access points toevoegen? Voor elk access point dat u toevoegt heeft u een extra licentie nodig. De Ruckus ZoneDirector 1200 ondersteunt maximaal 75 access points.

Toepassing
Met het Ruckus systeem kunt u grote groepen gebruikers gelijktijdig voorzien van een stabiele WiFi-verbinding. Met functionaliteiten zoals loadbalancing, seamless roaming en Quality over Service (QoS) is de Ruckus ZoneDirector 1200 geschikt voor gebruik in hotels, scholen, kantoren, luchthavens en publieke gebouwen. De Ruckus ZoneDirector 1200 is ook geschikt voor bedrijven die gebruikmaken van voice over Wi-Fi, IP video en beveiligde internetverbindingen.Easy install
Het Ruckus systeem is ook zonder specifieke technische kennis eenvoudig te installeren, configureren en te beheren. Ook de ZoneFlex access points kunnen door middel van de ZoneDirector 1200 snel en eenvoudig geconfigureerd worden. Met de installatie wizard zet u in 15 minuten een stabiel WiFi-netwerk op. Hierdoor is de Ruckus oplossing ideaal voor bedrijven zonder brede ICT-afdeling.

Geavanceerd WiFi
In combinatie met de Ruckus ZoneFlex access points ondersteunt het Ruckus systeem geavanceerde WiFi-functionaliteiten zoals loadbalancing, airtime fairness, seamless roaming en Quality of Service. Ook activeert de Ruckus ZoneDirector 1200 de gepatenteerde Ruckus Beamflex antenne-technologie van de ZoneFlex access points.

Bandsteering zorgt ervoor dat gebruikers optimaal worden voorzien van een stabile verbinding. Door deze functionaliteit worden apparaten die gebruikmaken van de 802.11a techniek automatisch op de 5GHz frequentie bediend. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over op de 2,4 GHz frequentie. Zodoende ontstaat een hoogwaardig, stabiel en uitgebalanceerd WiFi-netwerk.

Dynamic Pre-shared key met Zero IT configuratie
Dynamic Pre-shared key maakt het mogelijk om automatisch een uniek wachtwoord toe te wijzen aan een gebruiker. Deze techniek maakt ook gebruik van de 802.1x authenticatiemethode, echter is het authenticatieproces vereenvoudigd voor zowel de beheerder als de gebruikers. De beheerder dient het account namelijk niet handmatig aan te maken. Ook is het mogelijk om een geldigheidsdatum te koppelen aan elk wachtwoord.

Ruckus ZoneDirector 1200

Meedere VLAN's
Maakt u gebruik van meerdere VLAN's in uw netwerk dan kunt u met de Ruckus ZoneDirector 1200 eenvoudige meerdere WiFi-netwerken scheiden. Zo kunt u meerdere SSID's opzetten voor bijvoorbeeld gastgebruikers, medewerkers of management.

Inhoud verpakking
  • Ruckus ZoneDirector 1200
  • 25x Ruckus single AC licentie
  • Partner WatchDog Support 1-jarig
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Ruckus Ready Specialist Cloud
Ruckus Ready Partner Program Elite
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ZD1225

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie