Home - Seminar Overzicht - Gigaset Pro DECT Training
Datum: 6 juni 2019
Duur: 9:30 - 13:30
Locatie: Savannahweg 25, Utrecht
Prijs: Gratis

Gigaset Pro DECT Training


Wilt u in uw organisatie met meerdere handsets via een vaste lijn telefoneren? Meerdere gesprekken gelijktijdig kunnen voeren en ook nog eens heen en weer kunnen lopen door het gebouw zonder dat de verbinding wegvalt? Dan is een Multi-CELL DECT-systeem een perfecte oplossing. Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij de inrichting van een DECT-netwerk? Na dit seminar bent u volledig op de hoogte en weet u hoe u zelf een Multi-CELL DECT-systeem implementeert!

Tijdens dit seminar leert u dus waar u voorafgaand en tijdens de implementatie van een Multi-CELL DECT-systeem op moet letten. We leggen uit wat de verschillen zijn tussen Single-CELL en Multi-CELL DECT en geven voor beide opties informatie over de beste toepassingen in verschillende omgevingen. Middels een hands-on training ervaart u de configuratie van het systeem. Daarnaast leert u hoe u door middel van een DECT-meting de juiste locaties voor de Gigaset basisstations bepaalt. Dit seminar wordt georganiseerd in samenwerking met Gigaset Pro. 

De implementatie van een goed werkend DECT-netwerk begint bij de keuze voor de juiste oplossing. Gigaset Pro is dé oplossing als het gaat om gebruiksgemak, mobiliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid. Als marktleider op het gebied van DECT biedt Gigaset verschillende professionele DECT-oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven.

InschrijvenBedrijfsnaam
Aanhef*
Dhr.Mevr.
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik neem collega's mee
Opmerkingen
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen