Sennheiser PC 36 USB headset


50.82 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Sennheiser PC 36 USB headset

De Sennheiser PC 36 USB headset is een uitstekend model om mee te beginnen op kantoor. Deze headset sluit u eenvoudig aan op de PC of laptop, heeft prima geluidskwaliteit en call control op de kabel. De noise cancelling microfoon zorgt daarnaast voor ruisreductie voor heldere communicatie.

Lees meer

Eigenschappen Sennheiser PC 36 USB headset

USB headset met geluid op beide oren
Hoge kwaliteit audio door geïntegreerde soundcard
Noise cancelling microfoon
Call control in de kabel
Aanpasbare microfoonarm
Plug & Play headset


USB Duo headset
De Sennheiser PC 36 USB is een duo headset voor op kantoor. Deze headset is uitstekend geschikt voor toepassingen als Skype of spraakherkenning, handig bijvoorbeeld voor videogesprekken tussen diverse kantoren. De PC 36 USB headset van Sennheiser levert prima kwaliteit audio op beide oren door de geïntegreerde soundcard.

Noise cancelling microfoon
Deze startersheadset beschikt over een noise cancelling microfoon. Dit houdt in dat achtergrondgeluid en andere ruis wordt weg gefilterd en alleen uw spraak wordt doorgezet naar uw gesprekspartner. Dit bevordert de helderheid van uw communicatie en voorkomt misverstanden door u niet goed wordt verstaan.

Call control in de kabel
Deze headset beschikt over call control in de kabel. U kunt dus gesprekken aannemen en verbreken met het bedieningspaneel op de kabel. Ook kunt u via dit paneel eenvoudig het volume van gesprekken aanpassen, zonder dat u daarvoor de computer nodig heeft.

Aanpasbare microfoonarm
Een headset moet zo comfortabel mogelijk zitten en ook de microfoonarm moet volledig naar wens aan te passen zijn. Alleen op die manier kunt u namelijk vlekkeloos communiceren. Daarom is de microfoonarm van de Sennheiser PC 36 USB headset aanpasbaar en te bewegen in de positie die voor u het meest ideaal is.

USB Headset
Een USB headset biedt vele voordelen voor het werken met softphone applicaties. Maar waar let u op bij het kiezen van een USB headset? Lees verder op onze pagina over USB headsets.

Inhoud verpakking

  • Sennheiser PC 36 USB headset
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct

Sennheiser Authorised Partner

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 504523
EAN: 4044155078626

Merk: Sennheiser

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen