SonicWall NSA 3600 TotalSecure

Advanced Edition


5.739,00 excl. btw

6.944,19 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

SonicWall NSA 3600 TotalSecure

De SonicWaLL NSA 3600 Next-Generation Firewalls biedt een uitgebreid scala aan geavanceerde beveiligings-en netwerkfuncties. Deze Next-Generation Firewall is uitrerust met het aanvullende software pakket (Total Secure)

Lees meerSpecificatiesServices Totalsecure
IPS throughput van 1.1 Gbps
Full DPI throughput van 500Mbps
Multi-WAN
(SSL) VPN
VLAN's
Bandwidth management
User management
Gebruiksvriendelijk
Anti-Malware (Anti-Virus)
Anti-Spyware
Intrusion Prevention Detection
Content Filtering Premuim
Deep package inspection (DPI)
Application visualization / control
24x7 Support


De Sonicwall NSA 3600 Total Secure is een robuuste 19 inch firewall oplossing en beschikt over een IPS throughput van 1.1 Gbps en een Full DPI throughput van 500Mbps. De firewall is volledig gigabit en beschikt over 12 gigabit interfaces en 2x 10GbE SFP+ poorten. De NSA 3600 is uitermate geschikt voor het beveiligen van middelgrote bedrijven, kantoren, scholen campussen en overheidsinstellingen.

SonicWall Capture Advanced Threat Protection Service
SonicWall Capture is een cloud based licentie service dat beschikbaar is voor alle SonicWall firewalls. Dit is een nieuwe standaard in threat detection. Door zijn multi-engine sandboxing techniek zal het onbekende en zero-day aanvallen stoppen bij de poort en zal deze automatisch verwerken, opschonen en/of verwijderen.
Hierdoor heeft u een veel snellere respons op de nieuwe manieren van hacken, mallware en virussen waardoor u geen hoge kosten zullen krijgen om deze problemen op te lossen als deze wel door de firewall heen komen.

Wanneer een bestand als malicious word gemarkeerd word er automatisch een signature aangemaakt en naar alle SonicWall Capture abonnement houders gestuurd om zo vervolg aanvallen op andere locaties te kunnen behoeden. Daarnaast zal de malware ook naar het SonicWall threat inteligence team gestuurd worden voor verdere analyse.
Vanuit hier zal het ook binnen 48 uur in het Global Response Inteligent Defense Network (GRID), Gateway Anti-Virus en provider databases geplaatst worden geplaatst worden.


Diepgaande beveiliging
De SonicWALL NSA 3600 Total Secure maakt gebruik van een schaalbare, multi-core hardware architectuur en een gepatenteerde, single-pass, low - latency, Reassembly -Free Deep Packet Inspection ® ( RFDPI ) engine. Met deze techniek is het mogelijk elke byte van elk pakket te scannen met behoud van de prestaties van het netwerk. Hierdoor kunnen organisaties dieper in gaan op de security mogelijkheden.

Waar zet ik een NSA 3600 Total Secure neer?
De firewall is in te zetten in diverse omgevingen. Het apparaat heeft geen restricties op het gebied van nodes of netwerkclients. Om de processor optimaal te benutten is het aan te raden om de NSA 3600 in te zetten in omgevingen tot 400 gelijktijdige gebruikers. zo blijft de performance gewaarborgd.Wireless?
SonicWaLL biedt ook mogelijkheden voor draadloze oplossingen. De SonicPoint Clear Wireless solution is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing die gemakkelijk te implementeren is. De firewall zal als controller voor het draadloze internet fungeren. Alle access points kunnen vanaf één punt worden beheerd. Een prima oplossing voor kantoren of scholen. De Sonicwall NSA 3600 total Secure kan maximaal 48 SonicPoints registreren. Klik hier om de SonicPoints te bekijken.Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 01-SSC-1713

Merk: SonicWall

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie