Suprema BioLite Net Mifare

Vingerafdrukscanner


699,00 excl. btw

550,00 excl. btw

665,50 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Suprema BioLite Net Mifare

De Suprema Biolite Net Mifare is een toegangscontrolesysteem voor buiten dat toegang verleent op basis van vingerafdrukken, een toegangskaart of een pincode. Het systeem werkt via IP en kan als stand-alone apparaat gebruikt worden, maar is ook integreerbaar in een beveiligingsnetwerk.

Lees meer

Eigenschappen Suprema Biolite Net Mifare

Uitgerust met geavanceerd Suprema vingerafdrukalgoritme
Geschikt voor vingerafdrukherkenning, Mifare toegangskaarten en pincodes
Geschikt voor buiten
Uitgerust met snelle processor: 4000 MHz DSP
Mogelijkheid tot IP-toegangscontrole
Alleen of in een netwerk te installeren
Bestand tegen stof en water

Snelle en nauwkeurige vingerafdrukidentificatie
De Suprema Biolite Net Mifare is uitgerust met het prijswinnende Suprema vingerafdrukalgoritme. Daardoor is dit toegangscontrolesysteem zeer snel en accuraat. Deze vingerafdrukscanner is uitgerust met een zeer gevoelige 500 dpi optische sensor en kan per seconde 2000 vingerafdrukken vergelijken met de database. In deze database kunnen maximaal 5000 vingerafdrukken worden opgeslagen.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud
Dit biometrische toegangscontrolesysteem is makkelijk in gebruik en onderhoud. De Suprema Biolite Net Mifare heeft een ingebouwd toetsenbord en een RF-kaartlezer om personen op verschillende manieren te kunnen identificeren, namelijk via een vingerafdruk, een pincode of een Mifare toegangskaart (13,56 MHz). En met de eenvoudige ondersteunende software kunt u het systeem gemakkelijk bedienen.

Handig design
De Suprema Biolite Net Mifare is 's werelds kleinste vingerscanneer voor tijd-, toegang- en aanwezigheidsregistratie. Het apparaat is zeer dun en is daarom uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Verder zorgen een scherp lcd-scherm en een multi-toonbuzzer voor een eenvoudige gebruikersinterface.

IP-toegangscontrole
De Suprema Biolite Net Mifare is geschikt voor IP-toegangscontrole. U kunt het apparaat dus integreren in een draadloos netwerk. Uiteraard kunt u dit toegangscontrolesysteem ook individueel installeren. Verder biedt deze vingerafdrukscanner de mogelijkheid om vingerafdrukken in te lezen en om gebruikers en de systeemtoegang te beheren. U kunt het apparaat lokaal instellen, zonder dat de rest van het van het systeem last heeft van een eventuele systeemstoring.

Geschikt voor diverse netwerk interfaces
Deze biometrische scanner is compatibel diverse netwerkomgevingen als TCP/IP. De vingerafdrukscanner kan ook prima overweg met RS4735. Verder heeft de Suprema Biolite Net Mifare een Wiegand output die configureerbaar is tot 64 bit, een I/O inputs voor een exit switch en een deursensor. Op de I/O input van de relais kunt u het Suprema Secure I/O accessoire voor beveiligde deurcontrole aansluiten.

Geschikt voor buiten
De Suprema BioEntry Biolite Net Mifare is zeer geschikt voor buiten. Deze biometrische scanner voldoet namelijk aan de IP65 norm, wat betekent dat een apparaat weerbestendig is.

Suprema BioStar Free
Elk Suprema ip-based product wordt standaard geleverd met een gratis versie van de BioStar software. Met deze software kunt u tot maximaal 20 devices configureren. Denk daarbij aan het instellen van tijdsprogramma's, het verlenen van toegang aan uw personeel en tijdsregistratie. De software is gratis, voor de ingebruikstelling betaalt u wel een meerprijs. Neem hiervoor contact op via 030 303 6706. Wilt u meer dan 20 devices configureren of wilt u de mogelijkheden van uw Suprema product volledig benutten? Kies dan voor de Suprema BioStar SE Software.

Alles over biometrie
Biometrie is een opkomende, maar nog relatief onbekende vorm van toegangscontrole. Ontdek wat biometrie inhoudt, wat u er mee kunt en wat de voordelen zijn op onze speciale informatiepagina informatiepagina.

Suprema
Suprema is het merk op het gebied van biometrie. Benieuwd naar alle voordelen van Suprema en voor welke toepassingen de biometrie-apparatuur het meest geschikt is? Lees verder op onze Suprema informatiepagina.

Inhoud verpakking
  • Suprema Biolite Net Mifare

  • HandleidingSales representative
Vraag het onze expert!
Lars Jongenelen
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 200080

Merk: Suprema
Tags: Codesloten


Bundels

Suprema BioLite Net Mifare
Suprema voeding

Suprema BioLite Net + Voeding

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
585,00 excl. btw
707,85 incl. btw

Accessoires

Suprema voeding

Suprema voeding

Voor BioEntry en BioLite


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

35,00 excl. btw
42,35 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie