Thinkware F770-1CH

Dashcam 64GB


229 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Thinkware F770-1CH

De Thinkware F770 is een geweldige dashcam met Full HD kwaliteit. De camera beschikt over unieke functies als Super Night Vision en Time Lapse en heeft een groothoeklens (140 graden). Uw locatie en snelheid worden de gehele rit bijgehouden via GPS. Dankzij ingebouwde WiFi kijkt u snel beelden terug.

Lees meer

Eigenschappen Thinkware F770

Full HD dashcam voor dag en nacht
Super Night Vision
Met Time Lapse functie
140 graden groothoek lens
Ingebouwde WiFi en GPS
Geheugen uit te breiden tot 128GB
Parkeerstand met bewegingsdetectie
Configuratie via app
Road Safety waarschuwingen
Met officiële Thinkware MicroSD-kaart 64GB

Full HD dashcam voor dag en nacht
De Thinkware F770 is de opvolger van de populaire F750. Deze Full HD dashcam (30 frames per seconde) zorgt voor haarscherpe beelden dag en nacht. Het dynamische bereik van de Sony CMOS sensor maakt indrukwekkende nachtopnames mogelijk, zodat u op elk moment van de dag gedetailleerde beelden kunt opnemen.

Super Night Vision
Eén van de belangrijkste kenmerken van de Thinkware F770 is Super Night Vision. Naast het dynamische bereik van de CMOS sensor heeft de dashcam een verbeterde processor. Deze combinatie zorgt voor verbluffende opnamen in het donker. Identificeer personen en verzamel bewijsmateriaal bij weinig licht.Time Lapse
Wanneer de camera voortdurend beelden opneemt, loopt het geheugen snel vol. Wilt u toch langdurig opnemen, maar niet teveel geheugen verbruiken? Kies dan voor de Time Lapse functie. In deze modus wordt er 1 frame per seconde opgenomen, waardoor u ruimte op uw geheugenkaart bespaart.

Road Safety waarschuwingen
Uniek aan de Thinkware F770 is dat de dashcam u onderweg waarschuwt voor uiteenlopende gebeurtenissen. Komt u te dicht in de buurt van uw voorligger? Dan ontvangt u een melding. Verlaat u uw rijstrook, opnieuw een melding en ook wanneer u de auto voor u optrekt krijgt u dat te horen. Daarmee is de Thinkware F770 dashcam ook gelijk een ideaal hulpmiddel voor onderweg.

Groothoek lens
Met de Thinkware F770 mist u niks meer dankzij de groothoek lens (140 graden). Dit model biedt één van de breedste kijkhoeken van alle Full HD dashcams die op dit moment op de markt zijn. Dankzij deze brede kijkhoek mist u nooit meer iets wanneer u onderweg bent.

Ingebouwde WiFi en GPS
Deze dashcam van Thinkware beschikt over ingebouwde WiFi en GPS. Via WiFi past u eenvoudig instellingen van uw dashcam aan of kijkt u opgeslagen video's terug. GPS is ideaal om de dashcam te lokaliseren. Zo weet u altijd waar de beelden van de camera werden opgenomen en is uw reis te reconstrueren.Parkeerstand met bewegingsdetectie
Ook uw voertuig bewaken wanneer u geparkeerd staat? Kies dan voor de parkeerstand met bewegingsdetectie. De camera reageert in deze modus op beweging en slaat de beelden van 10 seconden voor en na detectie op. Gebruik hiervoor de optionele vaste voedingskabel om de camera voortdurend van stroom te voorzien.

Dual Safe technologie
De beelden van deze Thinkware dashcam worden standaard opgeslagen op het geheugenkaartje. Maar mocht er iets misgaan met het geheugenkaartje, dan kunt u de meest recente beelden ook terugkijken via het interne back-up geheugen van de F770. Deze Dual Safe technologie garandeert dat u altijd de laatste beelden kunt terugkijken.

Configuratie via mobiele app
Bij de Thinkware F770 dashcam hoort een mobiele app voor Android en iOS. Via deze app kijkt u gemakkelijk video's terug die de dashcam heeft opgenomen. Ook stelt u het apparaat volledig naar wens in met deze app. Beelden terugkijken is ook mogelijk via de bijbehorende PC Viewer software.

Inhoud verpakking

  • Thinkware F770 dashcam
  • Voedingskabel
  • 64GB geheugenkaartje
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: F770-1CH 64GB
EAN: 8809465210847

Merk: Thinkware

Lees meerAccessoires

Dashcam Installatie op Locatie

Dashcam Installatie op Locatie

Single Dashcam (voor)


Vandaag besteld, dinsdag in huis

€ 119,00 incl. btw
€ 98,35 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen