TP-Link Deco M9+ 3-pack

WiFi Mesh Router AC6600 V2


247,11 excl. btw

299,00 incl. btw

299.00 EUR
Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

TP-Link Deco M9+ 3-pack

De TP-Link Deco M9+ is een routersysteem met WiFi Mesh technologie. Deze set bestaat uit 3 losse units die samen zorgen voor een compleet dekkende WiFi-verbinding door uw hele huis. De WiFi-zenders bevatten ieder een extra 5GHz-radio die als backhaul fungeert.

Lees meer

Eigenschappen TP-Link Deco M9+


Tri-band WiFi-zenders (extra 5GHz radio als backhaul)
Eén router met twee access points (ook te gebruiken als drie AP's)
Zorgt voor een compleet dekkend WiFi-netwerk
2200 Mbps WiFi snelheid per unit
Voeg extra WiFi-zenders toe om dekking uit te breiden
2 Gigabit WAN/LAN-poorten
Gevoed via USB 2.0
Installatie en beheer via TP-Link Deco app

WiFi-dekking door uw hele woning


TP-Link Deco M9+ is de WiFi-oplossing waarmee u een complete woning voorziet van een perfecte WiFi-dekking. De drie AC2200 units brengen razendsnel en stabiel WiFi naar iedere kamer en zorgen samen voor een dekking tot maar liefst 1500m2. Wilt u het WiFi-bereik uitbreiden, dan voegt u simpelweg extra WiFi-zenders toe. De dual-band TP-Link Deco M9+ units leveren snelheden van maximaal 400 Mbps (2.4 GHz-band) en maximaal 867 Mbps (5 GHz-band) en zijn voorzien van twee Gigabit netwerkpoorten.WiFi Mesh


De TP-Link Deco M9+ units uit deze set zijn 3 identieke AC2200 routers die draadloos met elkaar in verbinding staan en samen een compleet dekkend netwerk vormen. Handig aan deze WiFi-zenders is dat ze een derde (5GHz) radio bevatten die kan fungeren als backhaul. Via deze 5GHz-verbinding communiceren de units met elkaar, zodat de andere twee radio's gebruikt worden voor de aangesloten apparatuur.

Te gebruiken in AP mode (bridge mode)


Uiteraard kunt u de WiFi-zenders inzetten als één router met twee access points. Daarnaast is het ook mogelijk om de TP-Link Deco M9+ units te gebruiken in brigde mode, door TP-Link ook wel AP mode of access point mode genoemd. Daarbij plaatst u de units binnen een bestaand netwerk waar al een router aanwezig is. Zodra de units geïnstalleerd zijn met behulp van de iOS of Android app, kunt u kiezen of een WiFi-zender als router of als access point moet fungeren. Onder Settings > Geavanceerd kunt u de Actieve modus in AP mode zetten in plaats van de standaard ingestelde Router mode.

TP-Link Deco app


De TP-Link Deco M9+ zijn eenvoudig te installeren met behulp van de bijbehorende TP-Link Deco app voor iOS en Android devices. Zodra u de app heeft geïnstalleerd op uw mobiele apparaat, helpt deze u zoeken naar de beste locatie voor de TP-Link Deco units. Zo weet u zeker dat u straks van de meest optimale WiFi-dekking geniet. Ook kunt u het systeem eenvoudig beheren via deze app.TP-Link HomeCare

In combinatie met de TP-Link Deco M9+ kunt u gebruik maken van TP-Link HomeCare, een beveiligingspakket inclusief antivirus en firewall. TP-Link HomeCare is ontwikkeld in samenwerking met TrendMicro en biedt naast anti-malwarebescherming ook opties voor ouderlijk toezicht en het aangeven van netwerkprioriteiten (Quality of Service).

Inhoud verpakking


  • 3x TP-Link Deco M9+ WiFi-zender

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: DECO M9 PLUS(3-PACK)
EAN: 6935364089023

Merk: TP-Link

Lees meerAlternatieven

TP-Link Deco M9+ Single Unit

TP-Link Deco M9+ Single Unit

WiFi Mesh Router AC2200 V2Levertijd 1 tot 3 werkdagen

106,61 excl. btw
129,00 incl. btw
TP-Link Deco M9+ 2-pack

TP-Link Deco M9+ 2-pack

WiFi Mesh Router AC4400 V1Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

189,26 excl. btw
229,00 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenHoeveel Deco units kunnen er maximaal in 1 Deco netwerk? En hoeveel hops kunnen deze Deco’s dan maximaal nemen?
TP-Link geeft zelf aan dat er gegarandeerd 9 Deco’s in 1 netwerk kunnen. Wij raden zelf dus ook aan om niet boven de 9 Deco’s te gaan.
Hops zijn de verbindingen van Deco tot Deco unit. 4 hops betekent dus dat de verbinding vanaf één bedrade Deco unit, maximaal via 4 draadloze Deco units kan gaan.
TP-Link geeft ook aan dat er maximaal 4 hops gegarandeerd zullen werken.
Wij raden zelf aan om niet boven de 3 hops te gaan, als er nog een bruikbare internet snelheid over moet blijven. Bij elke hop zal de internetsnelheid ongeveer met de helft omlaag gaan.
 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie