TP-Link TL-WPA8630KIT

WiFi Powerline Starterkit


135,00 excl. btw

163,35 incl. btw

163.35 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Wij leveren uitsluitend Nederlandse powerline adapters. Deze adapters passen niet op Belgische
(type E) stopcontacten.

TP-Link TL-WPA8630KIT

Met de TP-Link TL-WPA8630 powerline kit breidt u uw WiFi-netwerk eenvoudig uit naar plekken waar het bereik onvoldoende is. De dual-band powerline adapters werken via het stopcontact en ondersteunen een WiFi-snelheid tot 1200 Mbps. Via de 3 ethernetpoorten kunt u ook bekabeld apparatuur verbinden.

Lees meer

Eigenschappen TP-Link TL-WPA8630 KIT

Breid WiFi-netwerk uit via het stopcontact
Dual band 802.11ac Wi-Fi
Powerline snelheid tot 1200Mbps
Draadloze snelheid tot 1200Mbps
3 Gigabit Ethernet aansluitingen
Geïntegreerd stopcontact
Neemt instellingen van router over
Plug & Play installatie

Breid WiFi-netwerk uit via het stopcontact
De TP-Link TL-WPA8630KIT breidt uw WiFi-netwerk uit naar plekken met minder goed bereik, gewoon via het stopcontact. Zo geniet u van een uitstekend WiFi-signaal zonder dat u kabels hoeft door te trekken. Deze powerline adapter kit ondersteunt een powerline snelheid tot 1200 Mbps en is voorzien van 3 ethernetpoorten voor een bekabelde verbinding met bijvoorbeeld een pc, game console of smart tv.

Dual-band WiFi
De TP-Link TL-WPA8630KIT is een van de eerste powerline adapters van TP-link met 802.11ac dual band WiFi. De adapter werkt gelijktijdig op twee frequenties, namelijk 2,4GHz (300Mbps) en 5GHz (867Mbps). Dit zorgt voor maximale netwerkprestaties doordat u beschikt u over meer bandbreedte en er minder kans is op interferentie (storing). Ideaal voor het streamen van HD-video's en online gamen.

2x2 MIMO en beamforming
Om te voorkomen dat het powerline netwerk vertraagt tijdens piekuren, past de TP-Link TL-WPA8630KIT 2x2 MIMO en beamforming technologie toe. 2x2 MIMO zorgt ervoor dat er meerdere verbindingen tegelijkertijd kunnen worden opgezet, terwijl beamforming het bereik door het hele huis verbetert. Hierdoor heeft u ook op voorheen moeilijk te bereiken plekken een goede verbinding.

Plug & Play installatie
Deze TP-Link powerline set is in enkele minuten geïnstalleerd. U steekt de ene TL-WPA8630 adapter in het stopcontact en verbindt hem met de router via een ethernetkabel. De andere adapter steekt u vervolgens in een ander stopcontact, in de ruimte waar u internet wilt hebben. Om de adapters met elkaar te koppelen drukt u op de pair-knoppen voor een beveiligde verbinding. Hierna is de installatie voltooid en geniet u van een perfecte internetverbinding.

Eenvoudig uit te breiden
U hoeft geen aparte netwerknaam en wachtwoord in te stellen voor de TP-Link TL-WPA8630KIT. Door op de WiFi kloonknop van de adapter en op de WPS knop van uw router te drukken worden de instellingen van de router automatisch gekopieerd. Het systeem creëert dus één netwerk zonder ingewikkelde configuraties. Dankzij WiFi Auto-Sync geldt dit ook wanneer u een extra TP-Link powerline adapter wilt toevoegen.

Inhoud verpakking

  • TP-Link TL-WPA8630KIT
  • 2-meter RJ-45 Ethernetkabel (2x)
  • Installatie-instructies (quick-start)
  • CD met hulpprogramma's e.d.


Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: TL-WPA8630 KIT
EAN: 6935364081393

Merk: TP-Link

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie