Transcend DrivePro 100

Dashcam met Zuignap


90,29 excl. btw

79,00 excl. btw

95,59 incl. btw

95.59 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Transcend DrivePro 100

De Transcend DrivePro 100 dashcam maakt Full HD opnames van uw autorit. De camera heeft een kijkhoek van 130 graden en is voorzien van een 2,4" LCD scherm voor het bekijken van de videobeelden. U beschikt met deze dashcam altijd over relevant bewijsmateriaal bij ongelukken of calamiteiten.

Lees meer

Eigenschappen Transcend DrivePro 100

Full HD resolutie (30 fps)
Kijkhoek: 130 graden
Live view en playback op 2,4" LCD scherm
Ingebouwde back-up batterij
Ideaal voor dag en nacht
Snapshot functie: foto's maken tijdens opname


Film belangrijke gebeurtenissen op de weg
De Transcend DrivePro 100 dashcam is uw ooggetuige op de weg. Bevestig deze camera in uw auto en hij maakt onderweg Full HD (30 fps) videopnames van uw complete autorit. Zo beschikt u altijd over beelden van opvallende en belangrijke gebeurtenissen op de weg. Het objectief bestaat uit 6 lenzen en een infraroodfilterlens die onder elke omstandigheid voor heldere beelden zorgen. Een speciale coating gaat condensvorming tegen.

Geschikt voor dag en nacht
De lens van deze camera past zich automatisch aan aan de lichtomstandigheden, waardoor de dashcam dag en nacht inzetbaar is. De grote lensopening vangt veel licht op waardoor de Transcend DrivePro 100 in staat is om ook tijdens de schemering voldoende details vast te leggen. Het goed in beeld brengen van belangrijke objecten zoals nummerborden vormt geen enkel probleem.Beelden terugkijken
De beelden die zijn opgenomen met de Transcend DrivePro 100 kunt u terugkijken op het 2,4" LCD scherm. De beelden worden automatisch opgeslagen op de meegeleverde 16GB SD-kaart. Wanneer u de dashcam koppelt aan uw computer zijn de video's ook te bekijken en te beheren met de DrivePro PC tool voor Windows.

Back-up accu
De Transcend DrivePro 100 dashcam wordt standaard gevoed via de sigarettenaansteker van uw auto. Wanneer er een ongeluk plaatsvindt, kan het echter voorkomen dat de stroomtoevoer wordt afgebroken. De DrivePro 100 schakelt dan automatisch over op de ingebouwde back-up accu. De eerste 30 seconden na het wegvallen van de stroom worden opgenomen, zodat belangrijke momenten niet verloren gaan. Een langere opname dient u handmatig te activeren. De camera kan tot 30 minuten opnemen op een volle accu.

Bescherm belangrijke opnames
Wanneer er een aanrijding plaatsvindt, zal de G-sensor van de DrivePro 100 de schok detecteren en direct de Emergency Recording modus starten. De Emergency Recording modus vergrendelt de opnames vlak voor, tijdens, en na het ongeluk, zodat deze niet worden overschreven. Op andere cruciale momenten kunt u ook zelf de Emergency Recording modus activeren middels de emergency knop.Eenvoudig te installeren
Een dashcam als de Transcend DrivePro 100 is zeer eenvoudig te installeren. U sluit de dashcam met behulp van de meegeleverde aansluitkabel aan op de sigarettenaansteker en laat de kabel langs uw ruit lopen. Dit model wordt geleverd met een zuignap waarmee u de Transcend DrivePro 100 aan uw voorruit bevestigt. Zo kunt u hem ook weer eenvoudig loskoppelen en opbergen.

Inhoud verpakking

  • Transcend DrivePro 100 dashcam
  • Bevestigingsmount (zuignap)
  • Voedingsadapter
  • Videokabel
  • MicroSD geheugenkaart (16GB)
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: TS16GDP100M
EAN: 760557830801

Merk: Transcend

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie