Wat we doen

Al 15 jaar maakt KommaGo techniek toegankelijk voor haar klanten. Dagelijks werken onze mensen samen om uw aanvragen om te zetten in passende oplossingen. Van Rijksoverheid en gemeentes tot multinationals en ZZP’ers. Van bouwterrein-uitrusting tot geautomatiseerde kantooroplossingen en van portofoon tot videowall. Het hele traject van aanschaf tot installatie kunnen wij voor u begeleiden.

Graag laten we aan de hand van navolgende projecten zien wat wij in de praktijk kunnen realiseren voor u of uw organisatie.


Klant: Motion 10, IT dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie

Shop: www.presentatiestore.nl

Producten:

• Samsung LED displays afmetingen 75”/ 65”/ 40”/

Chief display mounts plafondbeugels en table stands

TOA audio apparatuur

Projecta Descender Electrol scherm

Sony LCD projector

Trantec presentatie apparatuur

WePresent presentatie router

Voor het nieuwe kantoor van Motion10 op de hoogste etage van De Rotterdam in het centrum van Rotterdam heeft KommaGo de volledige levering en installatie van presentatie en vergaderschermen verzorgd. Motion10 wil dat klanten in hun Experience Center de nieuwste toepassingen van Office365, Power BI en het Internet of Things kunnen ervaren.

Na een aanbesteding traject waar KommaGo uit de bus kwam als de partij met de meest complete oplossing tegen de scherpste prijs zijn onze monteurs en productspecialisten aan de slag gegaan en hebben in korte tijd een volledig functionerend presentatie oplossing opgeleverd.

Motion 10 - 1

Motion 10 - 2

 


Klant: Q8, BHV project voor het Europees hoofdkantoor van oliemaatschappij Q8

Shop: www.portofoonwinkel.nl

Producten:

• Motorola MotoTRBO DR3000 digitale repeater

Motorola DP2400 portofoons

• Zendvergunningen Agentschap Telecom voor alle portofoons

• Accu’s en “slimme” laders voor portofoons

• Volledige configuratie van portofoons

In samenwerking met Henk Leushuis, BHV verantwoordelijke voor Q8, heeft KommaGo binnen het Q8 hoofdkantoor een veldsterktetest uitgevoerd om te bepalen welke oplossing geschikt is voor hun vraagstuk: gehele portofoondekking in het kantoor ten behoeve van de BHV. Met Q8 is afgesproken dat KommaGo een werkende situatie zal opleveren, met andere woorden “no cure, no pay”.

Na het plaatsen van de repeater, het aanvragen van de benodigde vergunningen en de configuratie van de portofoons is een aantal succesvolle tests afgelegd en heeft Henk Leushuis namens Q8 de oplossing in ontvangst genomen.

 

 


Klant: GGzE

Shop: www.wifishop.nl

Producten:

• 2 x Ruckus ZoneDirector

• 140 x Ruckus Indoor access points

• 100 x Ruckus Outdoor Acces points

GGzE stond voor de uitdaging om cliënten en personeel op verschillende locaties te voorzien van een draadloze verbinding met het internet. Toegang tot internet door cliënten moet door behandelaars worden beoordeeld en in sommige gevallen moet het internetbezoek van cliënten worden vastgelegd. Personeel moet via draadloze verbindingen in staat zijn verbinding te maken met het vaste bedrijfsnetwerk. Verdere uitdagingen waren onder andere; 100% uptime en mogelijkheden tot “gastgebruik” en toegangscodes.

 

KommaGo is als een van de twee “TopDog” status partners van Ruckus Wireless in Nederland bij uitstek geschikt om te adviseren in dit soort complexe vraagstukken met betrekking tot draadloos internet.

GGzE - 2

 

In de eerste fase van het traject liep men wel tegen dekkingsproblemen aan. Daarom is er een site survey uitgevoerd om in kaart te brengen waar de access points moesten komen te hangen om optimale dekking te realiseren. Daarna is in fases de verdere uitrol van het project gerealiseerd. Dit gebeurde steeds in nauw overleg tussen KommaGo en GGzE.

Inmiddels is het project afgerond en is GGzE erg te spreken over het resultaat. Het Wi-Fi netwerk biedt de betrouwbaarheid die ze zochten en alle features die nodig zijn om hun gebruikers optimaal te kunnen bedienen.