Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

Nieuw: TP-Link Omada Pro

22 september 2023 Online 00:00 - 01:00
Nieuw: TP-Link Omada Pro
Welkom bij ons exclusieve webinar waarin we de nieuwste innovaties van TP-Link Omada Pro zullen presenteren! TP-Link, een van 's werelds toonaangevende leveranciers van netwerkoplossingen, heeft onlangs de nieuwste toevoegingen aan hun Omada Pro-reeks aangekondigd. Deze krachtige en geavanceerde oplossingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoeften van moderne bedrijven en organisaties.

Programma:
Tijdens dit webinar zullen onze experts je meenemen op een boeiende reis door de opwindende functies en voordelen van TP-Link Omada Pro. Je zult ontdekken hoe deze geavanceerde apparatuur jouw bedrijfsnetwerk kan transformeren en optimaliseren, waardoor je kunt profiteren van hogere snelheden, verbeterde beveiliging en naadloze connectiviteit.

Enkele hoogtepunten die we tijdens dit webinar zullen behandelen, zijn onder andere:
  • Introductie van de nieuwste TP-Link Omada Pro-producten: We zullen een gedetailleerd overzicht geven van de nieuwe toevoegingen aan de Omada Pro-reeks en de voordelen die ze bieden.
  • Netwerkprestatie-optimalisatie: Ontdek hoe TP-Link Omada Pro jouw netwerkprestaties naar een hoger niveau kan tillen met geavanceerde technologieën zoals MU-MIMO, 802.11ac Wave 2 en Beamforming.
  • Veiligheid en beheer: Leer meer over de ingebouwde beveiligingsfuncties van TP-Link Omada Pro en hoe je jouw netwerk kunt beheren en beveiligen met behulp van de intuïtieve Omada SDN (Software Defined Networking) Controller.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Ontdek hoe eenvoudig het is om je netwerk uit te breiden en aan te passen aan veranderende behoeften met TP-Link Omada Pro, of je nu een klein kantoor, een hotel, een school of een ander soort organisatie hebt.
Schrijf je vandaag nog in voor ons webinar en maak je klaar om te worden geïnspireerd door de kracht van TP-Link Omada Pro te ontdekken en te leren hoe je jouw bedrijfsnetwerk kunt optimaliseren voor maximale efficiëntie en succes.

Gastsprekers:
Frank Damen
Eric Mulder
 
Datum 22 september 2023 Locatie Online Tijdstip 00:00 - 01:00 Prijs Gratis