Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

TP-Link Omada Pro Webinar

29 februari 2024 Online 11:00 - 12:00
Ik meld me gratis aan
TP-Link Omada Pro Webinar
Graag heten we je welkom bij het TP-Link webinar waar we de innovaties van TP-Link Omada Pro met je zullen delen! TP-Link, een van 's werelds toonaangevende leveranciers van netwerkoplossingen, heeft onlangs de nieuwste toevoegingen aan hun Omada Pro-reeks aangekondigd. Deze krachtige en geavanceerde oplossingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoeften van moderne bedrijven en organisaties.

Programma:
Tijdens dit webinar zullen onze experts je meenemen op een interessante reis door de functies en voordelen van TP-Link Omada Pro. Je zult ontdekken hoe deze geavanceerde netwerkapparatuur en beheeromgeving jouw bedrijfsnetwerk kunnen transformeren en optimaliseren. Zo profiteer jij van hoge snelheden, verbeterde beveiliging en optimale connectiviteit.

Enkele hoogtepunten die we tijdens dit webinar zullen behandelen, zijn onder andere:
  • Introductie van de nieuwste TP-Link Omada Pro-producten: We zullen een gedetailleerd overzicht geven van de nieuwe toevoegingen aan de Omada Pro-reeks en de voordelen die ze bieden.
  • Netwerkprestatie optimalisatie: Ontdek hoe TP-Link Omada Pro jouw netwerkprestaties naar een hoger niveau kan tillen.
  • Veiligheid en beheer: Je leert meer over de ingebouwde beveiligingsfuncties van TP-Link Omada Pro en hoe je jouw netwerk kunt beheren en beveiligen met behulp van de intu├»tieve Omada SDN (Software Defined Networking) Controller.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Ontdek hoe eenvoudig het is om je netwerk uit te breiden en aan te passen aan veranderende behoeften met TP-Link Omada Pro, Of je nu een klein kantoor, een hotel, een school of een ander soort organisatie hebt.
Gratis aanmelden
Je kunt je gratis aanmelden voor dit webinar.
Datum 29 februari 2024 Locatie Online Tijdstip 11:00 - 12:00 Prijs Gratis