Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoHeadsetwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

VodafoneZiggo IoT Webinar

01 maart 2023 Online 11:00 - 12:00
Aanmelden
VodafoneZiggo IoT Webinar
IoT (Internet of Things) maakt uiteenlopende zaken meetbaar, waardoor bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Klinkt interessant, maar welke voordelen levert IoT op voor jouw bedrijf? En hoe kan KommaGo jou hierbij van dienst zijn? Dat kom je te weten tijdens het VodafoneZiggo IoT webinar!

IoT anno 2023
Met IoT is zeer veel mogelijk; van de optimalisatie van ruimtebezetting op kantoor tot het in kaart brengen van complexe agrarische locaties en het monitoren van voertuigen. Door het analyseren van data kunnen werkprocessen efficiënter en veiliger gemaakt worden. De IoT apparaten bevinden zich vaak op locatie, dus het is handig als analysegegevens vanaf daar doorgegeven worden naar een centraal punt. Dat gaat gemakkelijk met een geschikte 4G of 5G router en een data-abonnement met laag verbruik. Hierdoor is het niet nodig om telkens plaatselijke metingen uit te voeren, dat scheelt weer mankracht.

Wat kan KommaGo voor jou betekenen?
In samenwerking met VodafoneZiggo leveren wij een complete IoT end-to-end oplossing op maat voor jouw specifieke bedrijfsuitdaging. We bieden data-abonnementen aan, waarbij je voor het hele bedrijf één databundel met meerdere simkaarten hebt. Ook leveren we 4G en 5G apparatuur en support. Je hebt voor de totaaloplossing dus slechts één aanspreekpunt, dat jou volledig ontzorgt. Uiteraard kan je ook voor een deel van de oplossing bij ons terecht.

Programma 1 maart 2023
- Over KommaGo
- Over Vodafone en de samenwerking
- Wat is IoT?
- Hoe kan IoT ingezet worden?
- De vertaalslag naar de eigen organisatie
- Waar moet je te beginnen?

Aanmelden
Je kunt je vooraf aanmelden voor het VodafoneZiggo webinar.
Datum 01 maart 2023 Locatie Online Tijdstip 11:00 - 12:00 Prijs Gratis