Zebra ZT230

Thermal Transfer Industrial Label Printer + LAN


963,01 excl. btw

1.165,25 incl. btw

1165.25 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Zebra ZT230

De Zebra ZT230+LAN labelprinter is gemaakt voor intensief gebruik. Deze professionele desktop label netwerkprinter maakt gebruik van de thermal transfer of direct thermal printtechniek en is bijvoorbeeld geschikt voor de logistieke, medische, reis- en retailbranche.

Lees meer

Eigenschappen Zebra ZT230+LAN

Ontworpen voor logistieke, medische, reis- of retailbranche
Printopties: Direct thermal en thermal transfer
Print verschillende maten labels
Metalen behuizing
USB-aansluiting
Etrhernet aansluiting
LCD-scherm

Omschrijving
De Zebra ZT230+LAN print kwalitatief hoogwaardige labels en is door zijn compacte design gemakkelijk te plaatsen. De printer is voorzien van een ethernet aansluiting, hierdoor kan de printer ook als netwerkprinter gebruikt worden. Daarnaast is de printer voorzien van een LCD-scherm die duidelijk de status van de printer weergeeft. De professionele label netwerkprinter heeft een maximale printbreedte van 103.89 mm en print met een snelheid van 152.40 mm/s. De Zebra ZT230+LAN kan onder andere gebruikt worden in de onderstaande branches:

Productie
Labels worden dagelijks gebruikt in de productieomgeving. De labels zijn bijvoorbeeld voorzien van product ID informatie of de benodigde serienummers. De professionele printers van Zebra printen kwalitatief hoogwaardige labels en door de thermal transfer printtechniek gaat de print langer mee.

Transport en Logistiek
In de transport en logistieke sector worden labels voornamelijk gebruikt om vracht te labelen hierdoor is de vracht gemakkelijk te traceren. Ook worden menselijke fouten gereduceerd en is het mogelijk om efficiënter te werken.

Medisch
In de medische branche kunt u deze printer uitstekend gebruiken voor het printen van labels met patiëntinformatie of voor etikettering van medicijnen of (steriele) instrumenten.

Retail
In een retailomgeving kan deze printer u helpen om producten te voorzien van een label met productinformatie of eventuele kortingscodes. Ook is het mogelijk om een vouchers of kortingsbonnen te printen.

Thermal transfer techniek
De Zebra ZT230+LAN maakt gebruik van thermal transfer printtechniek. Bij deze techniek wordt door het verhitten van een wax ribbon een afdruk gemaakt op de label. Een groot voordeel van thermal transfer is dat er op andere materialen dan papier kan worden geprint en dat de print van hogere kwaliteit is dan bij direct thermal techniek. In plaats van een inkttoner of -cartridge gebruikt u een wax ribbon.

Het voordeel van een thermal transfer printer is dat deze ook kan printen door middel van de direct thermal techniek, de printer maakt bij deze techniek geen gebruik van een wax ribbon en print door middel van verhitting de afdruk direct op de label. Deze functie kan geselecteerd worden in het configuratiescherm.
Zebra ZT230+LAN

ProductZebra ZT230+LAN

LAN
Printtechniek
LCD
Print snelheid
Max print breedte
Dpi
WiFi
Gewicht

Ja
Thermal transfer of direct-thermal
Ja
152.40 mm/s
103.89 mm (4.09")
203
Nee
9.1 kg


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ZT23042-T0E200FZ
EAN: 5711045723087

Merk: Zebra

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie