Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

ZyXEL USG60w

Wireless Dual-Band Firewall UTM bundel

ZyXEL USG60w
Wireless Dual-Band Firewall UTM bundel

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.56/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De ZyXEL USG60w Firewall beschermt uw bedrijfsgegevens tegen verschillende cyberaanvallen. Ook heeft u via de VPN functionaliteit de mogelijkheid om een beveiligde verbinding op te zetten tussen verschillende bedrijfslocaties. De ZyXEL USG60w is geschikt voor bedrijven tot 25 medewerkers.

Eigenschappen ZyXEL USG60w

Bandwidth management
Wireless controller
WiFi 2,4 GHz & 5 GHz access point
Gigabit poorten
VLAN's
(SSL) VPN
Content Filtering (optioneel)
Fanless design
Met 1 jaar UTM-ondersteuning


Uitstekende firewall met wireless controller
De USG60w firewall van ZyXEL is een uitstekend apparaat ter beveiliging van uw bedrijfsnetwerk met een doorvoersnelheid van 1000Mbps. Data wordt op hoge snelheid gecontroleerd. Daarnaast werkt deze firewall als wireless controller voor uw access points. Hiermee beheert u eenvoudig de aangesloten access point binnen uw netwerk.

Next Business Day Service
Voor dit ZyXEL apparaat geldt Next Business Day Service. Dit is een licentie die u aanschaft. Met deze licentie kunt u bij een defect contact opnemen met ZyXEL, waarna nog dezelfde dag een vervangend product wordt opgestuurd. Neem contact op met onze productspecialisten voor meer informatie via 030 669 1222.

Standaard functionaliteiten
De ZyXEL USG60w beschikt over verschillende VPN functionaliteiten waarmee het mogelijk is om bedrijfslocaties met elkaar te verbinden. Ook kunt u mobiele werkers via de webbrowser laten inloggen op het interne netwerk. Met de security oplossing van ZyXEL heeft u ook de mogelijkheid om de bandbreedte op uw netwerk te beheren. Hierdoor kunt u de prestaties van uw netwerk verbeteren door effectief om te gaan met de beschikbare bandbreedte.

VLAN mogelijkheid
Met de VLAN functionaliteit kunt u verschillende subnetwerken aanmaken op uw interne netwerk. VLAN maakt het onder andere mogelijk om gasten die bijvoorbeeld via WiFi verbonden zijn met uw netwerk te scheiden van de interne netwerkschrijven.

Wireless mogelijkheden
De ZyXEL USG60W beschikt over een ingebouwd access point die gelijktijdig op de 2,4 GHz en 5 GHz frequentie kan werken. Daarnaast is de ZyXEL firewall ook in te zetten als WLAN controller waardoor het mogelijk is om meerdere ZyXEL access points te beheren. De ZyXEL USG60W ondersteunt standaard twee ZyXEL access points en kan maximaal tien ZyXEL access points ondersteunen.

ZyXEL One Network
Deze firewall kunt u eenvoudig integreren in het ZyXEL One Network. Dit netwerk omvat alle ZyXEL apparatuur die u heeft geïnstalleerd. Het voordeel van ZyXEL One is dat u in één keer alle apparaten tegelijk kunt beheren of updaten, maar bijvoorbeeld ook op afstand kunt rebooten indien nodig.Licenties
U ontvangt niet alleen de ZyXEL USG60w, maar ook een jaar lang UTM ondersteuning. Deze ondersteuning bestaat uit:

Kaspersky Antivirus
Met de ZyXEL USG60w ontvangt u een jaar lang Kaspersky Antivirus. Kaspersky biedt bescherming tegen de meest actieve virussen. Anti virus software biedt een extra beschermingslaag op het interne netwerk. Met dit programma zijn uw apparaten beschermd tegen virus, Trojan, worm en spywareaanvallen.

IDP
De ZyXEL Intrusion Detection and Prevention (IDP) licentie maakt het mogelijk om specifieke applicaties zoals P2P en instant messagingprogramma's te controleren en indien nodig te blokkeren. De ZyXEL USG serie herkent meer dan 2.500 signatures waaronder ook Trojan applicaties. De IDP licentie zorgt voor een extra beveiliging op uw netwerk.

Content Filter
De ZyXEL content filtering maakt het mogelijk om gemakkelijk bepaalde webcontent te blokkeren. Het is mogelijk om content op URL niveau of per categorie te blokkeren. Zo kunt u als beheerder indien gewenst niet gepaste websites of social media blokkeren.

Anti-Spam
De ZyXEL Anti-Spam service beschermt uw netwerk tegen spam, phishing en e-mails die besmet zijn met virussen.

Inhoud verpakking
  • ZyXEL USG60w
  • Voedingsadapter
  • Handleiding

Specificaties

Merk Zyxel
Artikelnummer USG60w
EAN 4718937579068
UTM snelheid 90 Mbps
Standaard snelheid 1000 Mbps
IPSec ondersteuning Ja
IPSec tunnels 40 Site-to-Site, 40 Client-to-Site
IPSec VPN snelheid 180 Mbps
SSL VPN Ja
SSL tunnels 5, uit te breiden tot 20
WAN poorten 2 x Gigabit WAN
LAN poorten 4 x Gigabit LAN
SFP poorten Geen SFP
Multi-Gigabit poorten Geen
Anti-Virus Ja
Anti-Malware Ja
Anti-Spyware Ja
Content filtering Ja
WiFi Ja
19" rackmountable Ja
4G backup Optioneel via USB dongle
Beheer via Cloud Nee
Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1406
E-mail
Zyxel reseller
KommaGo is Zyxel Ally Program Gold Partner

Reviews

Veelgestelde vragen