ZyXEL ZyWALL 110 Firewall

De ZyXEL ZyWALL 110 is de opvolger van de USG 100 firewall. De firewall werkt ideaal in kantooromgevingen met ongeveer 30 gebruikers. De doorvoersnelheid van deze firewall is 1000Mbps.

Lees meer

Eigenschappen ZyXEL ZyWALL 110

Doorvoersnelheid van 1000Mbps
7 Gigabit LAN poorten
Uitgebreide VPN mogelijkheden
Bandwidth Management
VLAN-mogelijkheid
Gebruiksvriendelijk

Hoge snelheid
De ZyWALL 110 is geschikt voor gebruik in het midden- en kleinbedrijf en heeft een hoge snelheid van wel 1000 Mbps. Met deze snelheid kunt u de firewall gerust inzetten bij het doorvoeren van hoge kabel- en glasvezelsnelheden. Firewalls van andere merken lopen vaak vast wanneer een te hoge internetsnelheid wordt doorgevoerd. Omdat de ZyWALL 110 geen gebruikt maakt van extra services zoals content filtering, anti-virus en anti-SPAM, zal de doorvoersnelheid altijd hoog blijven.

Stabiele hardware
De krachtige multi-core CPU processor van de ZyWALL 110 maakt het mogelijk om de eerdergenoemde hoge doorvoersnelheid te realiseren. Bovendien kan de ZyWALL 110 tot ruim 60.000 gelijktijdige sessies aan. Wij adviseren om de firewall in te zetten in omgevingen met maximaal 30 gebruikers.

Uitgebreide VPN mogelijkheden
Met de ZyWALL 110 bent u verzekerd van stabiele en veilige VPN-connecties. De ZyWALL 110 ondersteunt de geavanceerde SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) codering. Dit is de veiligste VPN-verbinding in zijn klasse en biedt daardoor maximale veiligheid voor de zakelijke communicatie. De firewall kan maar liefst 100 gelijktijdige IPSec VPN-tunnels aan. Het is daarbij mogelijk om met 25 mobiele SSL VPN gebruikers te werken.

De ZyWALL 110 werkt daarnaast zonder licenties. Het is niet nodig om de firewall eerst nog eens uit te breiden met licenties voordat de VPN opties gebruikt kunnen worden. De ZyWALL 110 is hierdoor direct klaar voor gebruik.

Ongelimiteerd mobiel werken
De ZyWALL 110 zorgt voor een veilige Bring Your Own Device (BYOD) omgeving. Met de nieuwe ZyWALL VPN firewalls kunt u overal, waar u ook bent, toegang krijgen tot het netwerk. De Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) VPN voor mobiele apparatuur werkt op iOS, Android en Windows besturingssystemen. Zo kunt u ongelimiteerd mobiel werken via uw laptop, tablet of smartphone.

Gebruiksgemak
Net als alle andere ZyXEL apparaten is de ZyWALL 110 erg makkelijk te configureren. Instellingen kunnen gedaan worden in de web-based interface die eenvoudig te beheren is. Mocht u er niet helemaal uitkomen, dan kunt u de ZyXEL helpdesk raadplegen die u graag verder op weg helpt.

Inhoud verpakking
  • ZyXEL ZyWALL 110 firewall
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
KommaGo is Zyxel Ally Program Gold Partner
Zyxel reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZYWALL110-EU0101F
EAN: 4718937573479

Merk: Zyxel

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie