Home - Product informatie - Keuzehulp - EnGenius: professionele WiFi voor het MKB

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


EnGenius: professionele WiFi voor het MKB

EnGenius levert een breed portfolio met netwerk- en telefonieoplossingen voor het ondernemingsgerichte MKB. De missie van het merk is om spraak- en data-oplossingen van de allerbeste kwaliteit te bieden, die mobiliteit mogelijk maken, productiviteit verhogen en eenvoud omarmen. Volgens EnGenius gaat connectiviteit gepaard met betrouwbaarheid, uitgebreide functies, persoonlijke service én betaalbaarheid. Op deze pagina komt u meer te weten over diverse EnGenius technologieën en oplossingen.

Ga direct naar:
EnGenius Logo

EnGenius Cloud

Met EnGenius Cloud wordt het beheer van uw netwerk een stuk eenvoudiger. U beheert de netwerken van meerdere locaties (tot wel 100.000 access points en switches) centraal via een webinterface of app, zonder dat u ter plekke aanwezig hoeft te zijn. Bovendien verloopt de configuratie sneller, omdat u de access points niet stuk voor stuk hoeft te configureren. U deelt de instellingen met het nieuwe AP, waardoor de uitbreiding van het netwerk snel voor elkaar is. Daarnaast integreert EnGenius de ezWiFi planner-tool in de Cloud oplossing. Hiermee kunt u onder andere bepalen waar access points komen te hangen en bekijkt u in de heatmap de realtime dekking. Meer informatie over alle functionaliteiten leest u in het EnGenius Cloud whitepaper. Bekijk ook eens onze EnGenius Cloud informatiepagina, alle EnGenius Cloud access points of probeer de EnGenius Cloud demo.
       

EnGenius Cloud App

Met de EnGenius Cloud App beheert u netwerken zelfs onderweg. Bekijk via het gebruiksvriendelijke dashboard de status van een netwerk en het real time gebruik en voer policy en firmware update uit. Mocht iemand netwerkproblemen ondervinden, dan kunt u via de zogenoemde ‘client tijdlijn’ onderzoeken wat het probleem is. Een defect access point lokaliseert u via de live heat map. Daarnaast ontvangt u via de app (fout)meldingen voor de gemanagede netwerken, waarna u gedetailleerde informatie kunt bekijken en vervolgens actie kunt ondernemen.
  EnGenius Cloud App

EnGenius EnJet Technologie

EnGenius EnJet technologie zorgt voor de meest optimale doorvoersnelheid bij outdoor WiFi-oplossingen zoals point-to-point en point-to-multi-point access points. Met behulp van TDMA (time division multiple access) worden de signalen van elk access point ingedeeld in tijdsloten, zodat de gegevens elkaar niet in de weg zitten. Gebruikers zenden om en om in een eigen sessie en dus na elkaar in een eigen tijdslot, zodat zogenoemde botsingen worden vermeden en snelheidsverlies wordt voorkomen. Met EnGenius EnJet is er daardoor sprake van een hogere en stabielere doorvoer dan bij producten zonder TDMA. Bekijk alle EnJet access points.
   EnGenius TDMA uitleg

Kom meer te weten over EnGenius EnJet:


EnGenius EnWiFi

Beheer uw EnGenius EnJet WiFi-apparatuur eenvoudig via de EnGenius EnWiFi app. EnWiFi is het nieuwste WiFi-beheerplatform van EnGenius. Via een (Android of iOS) app op smartphone of tablet configureert en beheert u uw indoor en outdoor WiFi-apparatuur. Momenteel kunt u via EnWiFi alleen (point-to-point) EnJet apparatuur managen. De EnJet modellen bevatten een extra radio waarmee u via uw mobiele apparaat draadloos verbinding kunt maken. Zo hoeft u voor het beheer geen laptop of pc bekabeld aan te sluiten op het access point.
 
EnWiFi in het kort:

  • Configureer access points direct via uw mobiele device
  • Beheer één enkel apparaat of een groep
  • Groepsconfiguratie mogelijk
  • Monitor de status van uw draadloze apparaten
  • Back-up van configuratiebestanden
  • Firmware upgrades voor indoor en outdoor apparatuurEnGenius WiFi 6 netwerkapparatuur

Het EnGenius assortiment omvatte al een uitgebreide reeks managed en unmanaged draadloze netwerkoplossingen, Gigabit switches en IP-beveiligingssystemen. Daar komen de supersnelle 802.11ax WiFi 6 oplossingen voor het MKB bij. De nieuwste 11ax producten ondersteunen bestaande en toekomstige devices en toepassingen van vooruitstrevende MKB’ers. De EnGenius apparatuur biedt verbetering binnen uw netwerk, zonder dat een volledige herstructurering nodig is.

Voordelen van 11ax WiFi

De nieuwste 802.11ax technologie, oftewel WiFi 6, bouwt verder op het al bestaande 11ac WiFi (WiFi 5). WiFi 6 is sterker, stabieler en efficiënter en reduceert de latency tussen access points en verbonden apparaten.
 

Neem contact op

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie