Home - Product informatie - Keuzehulp - EnGenius: professionele WiFi voor het MKB

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek

EnGenius: professionele WiFi voor het MKB

EnGenius levert een breed portfolio met netwerk- en telefonieoplossingen voor het ondernemingsgerichte MKB. De missie van het merk is om spraak- en data-oplossingen van de allerbeste kwaliteit te bieden, die mobiliteit mogelijk maken, productiviteit verhogen en eenvoud omarmen. Volgens EnGenius gaat connectiviteit gepaard met betrouwbaarheid, rijke functies, persoonlijke service én betaalbaarheid.

EnGenius WiFi 6 netwerkapparatuur

Het EnGenius assortiment omvatte al een uitgebreide reeks managed en unmanaged draadloze netwerkoplossingen, Gigabit switches en IP-beveiligingssystemen. Daar komen de supersnelle 802.11ax WiFi 6 oplossingen voor het MKB bij. De nieuwste 11ax producten ondersteunen bestaande en toekomstige devices en toepassingen van vooruitstrevende MKB’ers. De EnGenius apparatuur biedt verbetering binnen uw netwerk, zonder dat een volledige herstructurering nodig is.

Voordelen van 11ax WiFi

De nieuwste 802.11ax technologie, oftewel WiFi 6, bouwt verder op het al bestaande 11ac WiFi (WiFi 5). WiFi 6 is sterker, stabieler en efficiënter en reduceert de latency tussen access points en verbonden apparaten.
 

EnGenius Cloud - Wordt binnenkort verwacht  

Neem contact op

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen