Home - Klantenservice - Service - WiFi installatieservice

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek

WiFi installatieservice

Om van een optimaal WiFi-netwerk te kunnen genieten, biedt KommaGo haar klanten de exclusieve mogelijkheid om gebruik te maken van de WiFi installatieservice. Dit houdt in dat u bij ons aangeschafte access points door vakkundige monteurs kunt laten configureren en monteren.

Offerte op maat

Al vanaf €100,- (excl. btw) is het mogelijk om uw WiFi-omgeving door een professional te laten installeren. Na een telefonisch gesprek waarin wij uw wensen en voorkeuren in kaart brengen, ontvangt u een offerte. Deze is opgebouwd uit de standaardinstallatie en het eventuele meerwerk dat van toepassing is op uw situatie. Indien u akkoord gaat, neemt onze installatiedienst contact met u op om een afspraak te plannen. Is de oplossing ge├»nstalleerd, dan krijgt u vervolgens een demonstratie en een korte instructie over de werking van de access points.

Veilig WiFi-netwerk

Vanzelfsprekend zullen wij uw access points tijdens de installatie voorzien van de nieuwste updates en helpen wij u de inloggegevens en wachtwoorden van het WiFi-netwerk in te stellen. Wanneer u hier in de toekomst verdere hulp bij nodig heeft, kan onze supportafdeling u hierbij ondersteunen.

Access points van ieder merk

De installatieservice is van toepassing op ieder merk access points uit ons assortiment. Dus of u nu een Zyxel access point voor op de zolder nodig heeft of op zoek bent naar een professionele Ruckus-oplossing voor op kantoor; KommaGo biedt deze installatieservice tegen een scherpe prijs en neemt u alle zorg uit handen. Voorbeelden van access points die wij voor u kunnen installeren zijn:
 
Ruckus ZoneFlex R310 Zyxel Nebula NAP102 Ubiquiti UAP-AC-Pro
Ruckus R310 Zyxel Nebula NAP102 Ubiquiti UAP-AC-Pro

Naast de installatie van losse access points, verzorgen we ook de installatie van point-to-point oplossingen. Hierbij wordt indien nodig de bekabeling naar buiten aangelegd en plaatst de installateur uw AP’s aan de buitenmuur of op het dak van het pand. Enkele point-to-point bundels die KommaGo biedt, zijn:
 
Ruckus ZoneFlex P300 IgniteNet MetroLinq 60 Ubiquiti Nanobeam AC Gen2
Ruckus ZoneFlex P300 Point to Point set IgniteNet MetroLinq 60 Ubiquiti Nanobeam AC Gen2
 

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u een afspraak inplannen met onze installatiedienst of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via 030 669 1221, stuur een e- mail naar sales@kommago.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact op voor meer info of maak een afspraak

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen