Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo
Product image

Motorola SLR5500 VHF Repeater

Motorola SLR5500 VHF Repeater

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.63/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Digitale Motorola MotoTRBO repeater met antenne

De digitale repeater installaties die Portofoonwinkel levert, zijn van hoge kwaliteit en worden geprogrammeerd en afgemonteerd geleverd. Installatie op locatie is vanzelfsprekend ook mogelijk. De prijs van een digitale repeater installatie kan fluctueren vanwege de gekozen materialen, het type antenne en de locatie waar het systeem geïnstalleerd dient te worden.

Standaard worden onze digitale repeaters geleverd in een stevige afsluitbare wandkast, inclusief noodvoeding en met een geschikte antenne.

De digitale repeater heeft een aantal voordelen ten opzichte van een analoge repeater. Zo kunt u met onze digitale Motorola repeater tegelijkertijd 2 gesprekssessies voeren. Bij een analoge repeater kan er slechts 1 gesprek plaatsvinden en hebben andere gebruikers op dat moment geen toegang tot het repeaterkanaal. De digitale repeater maakt dus efficienter gebruik van de repeater frequentie. Nog een pluspunt van een digitale repeater is, dat u meerdere repeaters kunt toepassen om voldoende reikwijdte te hebben met uw digitale portofoons. Bij een analoog systeem kan er technisch gezien slechts 1 repeater worden toegepast.

De digitale techniek maakt het mogelijk om meerdere repeaters aan elkaar te koppelen, ook als deze op grotere afstand van elkaar staan. Als u 2 bedrijfsvestigingen heeft waar u portofoons wilt gaan inzetten, dan is het mogelijk om deze locaties middels 2 repeaters en een IP-verbinding aan elkaar te koppelen!

Neemt u voor meer informatie en een passende offerte voor een digitaal portofoonsysteem gerust contact met ons op via 030-6691227.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over portofoon repeaters, kijk dan op onze speciale special informatiepagina.

Specificaties

Merk Motorola
Artikelnummer MDR10JCGANQ1AN
Techniek Analoog + Digitaal
Vergunning Vergunningsplichtig
Indicatie bereik >6km
Accuduur 12 uur of meer
Waterdichtheid Spatwaterdicht
Formaat Normaal
Display Nee
Explosieveilig (ATEX) Nee
Frequentie UHF
Aantal kanalen 8-15 kanalen

Alternatieven

 • Motorola DP1400 UHF Digitale Portofoon

  met lader

  3 Reviews

  325,00excl. btw

  393,25incl. btw

  Uit voorraad leverbaar


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen