Motorola SLR5500 VHF Repeater


Dit product is niet meer leverbaar

Motorola SLR5500 VHF Repeater

Digitale Motorola MotoTRBO repeater met antenne

Lees meer

De digitale repeater installaties die Portofoonwinkel levert, zijn van hoge kwaliteit en worden geprogrammeerd en afgemonteerd geleverd. Installatie op locatie is vanzelfsprekend ook mogelijk. De prijs van een digitale repeater installatie kan fluctueren vanwege de gekozen materialen, het type antenne en de locatie waar het systeem geïnstalleerd dient te worden.

Standaard worden onze digitale repeaters geleverd in een stevige afsluitbare wandkast, inclusief noodvoeding en met een geschikte antenne.

De digitale repeater heeft een aantal voordelen ten opzichte van een analoge repeater. Zo kunt u met onze digitale Motorola repeater tegelijkertijd 2 gesprekssessies voeren. Bij een analoge repeater kan er slechts 1 gesprek plaatsvinden en hebben andere gebruikers op dat moment geen toegang tot het repeaterkanaal. De digitale repeater maakt dus efficienter gebruik van de repeater frequentie. Nog een pluspunt van een digitale repeater is, dat u meerdere repeaters kunt toepassen om voldoende reikwijdte te hebben met uw digitale portofoons. Bij een analoog systeem kan er technisch gezien slechts 1 repeater worden toegepast.

De digitale techniek maakt het mogelijk om meerdere repeaters aan elkaar te koppelen, ook als deze op grotere afstand van elkaar staan. Als u 2 bedrijfsvestigingen heeft waar u portofoons wilt gaan inzetten, dan is het mogelijk om deze locaties middels 2 repeaters en een IP-verbinding aan elkaar te koppelen!

Neemt u voor meer informatie en een passende offerte voor een digitaal portofoonsysteem gerust contact met ons op via 030-6691227.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over portofoon repeaters, kijk dan op onze speciale special informatiepagina.

Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MDR10JCGANQ1AN

Merk: Motorola

Lees meerAlternatieven

Aanbieding
Motorola DP1400 UHF Digitale Portofoon

Motorola DP1400 UHF Digitale Portofoon

met laderVoor 21:00 uur besteld, morgen in huis

275,00 excl. btw
332,75 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie