Home - Nieuws - De Wi-Fi Alliance start Wi-Fi 6 certificering
18-09-2019

De Wi-Fi Alliance start Wi-Fi 6 certificering


De Wi-Fi Alliance besloot om de algemeen bekende Wi-Fi standaarden voor het gemak een versienummer te geven. In plaats van 802.11n spreken we nu van Wi-Fi 4 en 802.11ac wordt ook wel Wi-Fi 5 genoemd. Vorig jaar werd hier Wi-Fi 6 aan toegevoegd en deze maand (september 2019) startte de Wi-Fi Alliance de officiële certificering voor Wi-Fi 6, ook bekend onder de naam 802.11ax. De certificeringsmogelijkheid is met name een formele stap, want apparatuur met 802.11ax ondersteuning verscheen eerder al op de markt.
   
   
Bekijk ons assortiment Wi-Fi 6/11ax apparatuur >>
 

Voordelen Wi-Fi 6

Bij een nieuwe Wi-Fi standaard horen nieuwe voordelen. De nieuwe standaard is immers een verbetering van de oudere standaarden. Zo kent Wi-Fi 6 een 4x hogere snelheid en een hogere netwerkefficiëntie, een grotere gebruikerscapaciteit, verbeterd bereik én een langere accuduur van verbonden devices. Lees meer over de voordelen van Wi-Fi 6.
   
Wi-Fi 6 certificering gestart

Meer weten over Wi-Fi?

Wilt u meer informatie over Wi-Fi in het algemeen, over de Wi-Fi versienummers, specifiek over Wi-Fi 6 of over de juiste Wi-Fi oplossing voor uw situatie? Neem dan telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030 669 1220, stuur een e-mail naar sales@kommago.nl of stuur een bericht via de chat op de website. We helpen u graag!
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie