SonicWALL TZ300

De SonicWall TZ300 is een gigabit firewall die ideaal is voor op kantoor, in de retail of op scholen. Het apparaat heeft 5 Gigabit poorten en de maximale doorvoersnelheid bedraagt 750Mbps.

Lees meer

Eigenschappen SonicWALL TZ300

5 Gigabit poorten, 1 console poort
WAN/LAN configuratie per poort
Standaard doorvoersnelheid: 750Mbps
DPI doorvoersnelheid: 100Mbps
VLAN ondersteuning
Bandwidth Management
Site-to-Site VPN tunnels: 10
SSL-VPN gebruikers: 50

Professionele beveiliging
De SonicWALL TZ300 maakt deel uit van de nieuwe SonicWALL TZ serie. De firewall biedt professionele beveiliging voor uw datanetwerk. Het apparaat beschikt over 5 Gigabitpoorten en 1 consolepoort voor het optimaal beveiligen van uw complete netwerk. De SonicWALL TZ300 heeft een doorvoersnelheid van 750Mbps en een DPI throughput van 100Mbps.

Multi-WAN
Met deze firewall kunt u in de webportal van SonicWALL per poort bepalen of dit een WAN- of een LAN-poort moet zijn. Lan-poorten gebruikt u voor het interne netwerk, via de WAN-poort maakt u verbinding met het modem. Doordat u zelf het aantal LAN- en WAN-poorten kunt toewijzen, heeft u voor een extra internetverbinding geen nieuwe router nodig, maar kunt u hetzelfde apparaat gebruiken.

VLAN ondersteuning
Binnen grote netwerken kan het handig zijn om scheidingen aan te brengen. Hierdoor kunnen medewerkers alleen het voor hun bestemde deel van het netwerk bereiken. Dit is ideaal voor op scholen of op kantoor. De SonicWALL TZ300 beschikt over VLAN ondersteuning, waarmee u virtueel netwerken kunt scheiden. Er is hiervoor dus geen extra hardware nodig.Bandwidth Management
Een belangrijke functie van de SonicWALL TZ300 is bandwidth management. U kunt zelf instellen welk deel van de bandbreedte u toewijst aan bijvoorbeeld VoIP bellen, internetten, het streamen van video's enzovoort. Op deze manier bepaalt u zelf welke essentiële functies van uw netwerk altijd in de lucht moeten blijven op hoge snelheid.

VPN-tunnels
Thuiswerken wordt steeds populairder. Gewoon vanuit uw eigen kantoor aan huis inloggen op het bedrijfsnetwerken en u kunt aan de slag. Daarvoor is wel een beveiligde VPN-tunnel nodig. Deze tunnel zorgt ervoor dat u over een beveiligde verbinding vanuit huis in contact staat met het bedrijfsnetwerk. Deze firewall kan maximaal 10 Site-to-Site VPN tunnels opzetten.

Inhoud verpakking
  • SonicWALL TZ300
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 01-SSC-0215
EAN: 758479002154

Merk: SonicWall

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenOp het bedrijf hebben we twee internet verbindingen.
Verbinding 1, primaire verbinding, ziggo zakelijk kabel internet.
Verbinding 2, backup verbinding, ADSL lijn van XS4All.

Bedoeling is dat wanneer verbinding 1 offline gaat, automatisch de WAN port naar verbinding 2 wordt omgeschakeld.

Momenteel gebruiken wij daarvoor de Router Draytek Vigor2930n voor met twee WAN aansluiten. Welke automatsch zou moeten omschakelen bij een Faulure op de andere WAN aansluiting.

Helaas kijkt de Draytek alleen naar de volgende week zaken:
- WAN 1 of 2 FAIL
- WAN 1 of 2 upload of download speed exceed.

Verbinding 1, de ziggo kabelverbinding bestaat uit:
A: Binnnenkomende kabel vanuit Ziggo;
B: Modem van Ziggo;
C: Managed router van Ziggo;
En daarna wordt deze verbinding op de WAN port aangesloten.

Nu wanneer de modem het niet meer doet of aan de zijde van Ziggo gaat er wat mis, heeft de Draytek nog een goede verbinding met de Ziggo Router en zal deze niet omschakelen naar de andere WAN port.

Ik zou een Router die verder kijkt dan de WAN poort, bijvoorbeeld die pinged naar twee publieke internet adressen als nu.nl en google.nl, als beide niet pingbaar is, de Router weet dat de WAN poort niet correct functionleert en dan omschakeld naar een andere WAN poort.

Zou de Dell SonicWALL TZ300 Gigabit Firewall dat kunnen?

Ja kan. Dat noemen we probes. Standaard kijkt hij bij failover of bijv Sonicwall beschikbaar is.


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie