Home - Nieuws - KommaGo ook in 2019 aanwezig bij het Tio Career Event
16-10-2019

KommaGo ook in 2019 aanwezig bij het Tio Career Event


Woensdag 16 oktober 2019 konden studenten van Hogeschool Tio tijdens het Tio Career Event op zoek naar een passend bedrijf voor een stage, afstudeerplek of baan. KommaGo was voor het derde jaar op rij aanwezig en sprak met een groot aantal studenten over hun ambities. In totaal namen deze dag ruim 150 bedrijven en 1500 studenten deel aan het event.

KommaGo als stagebedrijf

Edwin (sales manager) en Max (account manager) waren bij het event aanwezig en vertelden de studenten alles over de mogelijkheden omtrent stagelopen bij KommaGo. Uiteraard vroegen zij de studenten ook naar hun toekomstplannen en wensen. Uit de antwoorden bleek wel dat Tio studenten zeer gemotiveerd zijn en KommaGo nodigt hen dan ook van harte uit om te solliciteren voor een stage.

Backbeat Pro 2 headset winnen

De Tio studenten konden bij de KommaGo stand niet alleen informatie inwinnen over een eventuele stage. Er was namelijk ook nog een Plantronics Backbeat Pro 2 headset te winnen, beschikbaar gesteld door Poly. Eerstejaars student IBM David van der Heiden was de gelukkige winnaar en mocht de geavanceerde headset in ontvangst nemen.
  
KommaGo bij Tio Career Event 2019
    

Over het Tio Career Event

“Ieder jaar organiseert Hogeschool Tio het Career Event. […] Dé plek om studenten enthousiast te maken voor uw bedrijf. De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan, en leren uw bedrijf graag kennen. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht.” (bron: https://www.tio.nl/bedrijven/bedrijvendag/)
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie