Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoHeadsetwinkelRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Outdoor antennekabel HDF400

met RP-SMA(male) koppelstuk 12 meter

Outdoor antennekabel HDF400
met RP-SMA(male) koppelstuk 12 meter

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.61/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Outdoor antennekabel van zeer hoge kwaliteit. 12 meter lang en voorzien van een N-male connector aan beide kanten en inclusief 1 verloopstuk van 1x N-female naar RP-SMA

  • 12 meter
  • Outdoorkabel
  • HDF400 (max 0.2 dBi verlies per meter)
  • Dikke stugge kabel
  • 2x N(Male)-connector
  • Incl. 1x verloop N (Female) => RP-SMA (Male)
Middels deze professionele outdoor antennekabel, kunt u eenvoudig een hoog geplaatste antenne aan uw accesspoint koppelen.

HDF400 low loss
Deze antennekabel is van zeer goede kwaliteit. Het is een zogeheten HDF400 "low loss" kabel, waardoor slechts 0.2dBi verlies per meter optreed. Om deze goede datadoorvoer te faciliteren bezit de kabel een hoge diameter, waardoor de kabel relatief stug is.

RP-SMA of N-standaard
Deze kabel is uitgerust met professionele duimdikke N (Male)-connectoren. Standaard wordt deze kabelset daarom geleverd met een verloopstuk naar de RP-SMA-standaard (zie voorgrond productfoto). U kunt de kabel dus gebruiken met accesspoints van o.a. Ubiquiti, Engenius, Cisco, Linksys, Motorola, Draytek en Aruba.

Connectoren-overzicht
Weet u niet exact met welke connector uw accesspoint is uitgerust, raadpleeg dan ons online connectoren-overzicht.

Specificaties

Merk KommaGo
Artikelnummer ALC12HDF400+RPSMA
EAN ALC12HDF400
Type verloop N-male naar N-male
Lengte 12 meter
Inclusief verloopstukjes RP-SMA-male
Type kabel HDF400 (Low-loss)
Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Networking

030 669 1221
E-mail

Reviews

5

van de 5

3 reviews

5 sterren 2
4 sterren 1
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Dit product beoordelen?

Trusted Shops Review

28-05-2021

Kwalitatief goede kabel. Zware uitvoering.

Eric

12-11-2019

Zeer tevreden van de levertijd.

De Kabel ziet er prima uit en zeer tevreden.

Toon Knegtel

11-11-2010

Dit is nog eens een kwaliteitskabel, zo hoort het bij radio transmissie. Mij Yagi staat op een bestaande antennemast, en met de 12 meter kom ik juist toe. Goede connectoren van hoge kwaliteit. Bij de antenne is zelf automatisch een speciale tape (zelf vulcaniserend) bijgevoegd teneinde de connectie aan de antenne buiten te beschermen tegen regen en vocht. Zeker gebruiken

Veelgestelde vragen

Beste Peter,

Als je andere kabel een nm2hdf200sma-kabel is, dan kunt u deze HDF400-kabel daarop aansluiten middels een NFNF (zie link) connector. Ik zou u dit echter ten allen tijde willen afraden. Het gebruik van twee lange antennekabels in combi met een koppelstuk, geeft namelijk erg veel signaalverlies. Simpel gezegd; wat u wint met de antenne, verliest u vervolgens in de kabel.

Ik kan u aanraden om outdoor accesspoint te gebruiken en deze dicht naast de antenne te monteren, waardoor een zo kort mogelijke kabel gebruikt kan worden.

Met vriendelijke groet,
Jasper van Oosterum
U dient dan beide dualband antennes te verlengen ivm het behouden van 11n-functionaliteit. Een Dlink DIR825 bezit RP-SMA-connectoren. U zou dan een kabel met RP-SMA-uiteidnen moeten hebben. Helaas hebben we deze niet in ons assortiment en is dit niet op te lossen middels genoemde kablekit, aangezien aan één zijde dan de juiste connectoren ontbreekt.

We raden u sowieso af om dit te doen wegens signaalverlies door kabel en connectoren. U kunt beter een sterk accesspoint zoals de Engenius ECB9500 aan uw router koppelen om een groter wifi-bereik te behalen.