ZyXEL UAG5100 Wi-Fi Gateway

Tot 500 gebruikers (excl. ticketprinter)


1.599,00 excl. btw

1.934,79 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

ZyXEL UAG5100 Wi-Fi Gateway

Met de ZyXEL UAG5100 Gateway kunt u een beveiligd WiFi-netwerk opzetten voor 500 gelijktijdige gebruikers. Door middel van een licentie is de capaciteit te verhogen naar 800 gelijktijdige gebruikers.

Lees meer

Eigenschappen ZyXEL UAG5100 Gateway


Standaard capaciteit: 500 gelijktijdige gebruikers
Capaciteit met licentie upgrade: 800 gelijktijdige gebruikers
Power over Ethernet+ (PoE+)
Mogelijkheid tot toegangscontrole, gebruikersidentificatie
Geschikt voor betaalde internetdiensten
Draadloos koppelbaar met ticketprinter ZyXEL SP350E


Eenvoudig een afgeschermd Wi-Fi-netwerk opzetten
Het is heel gemakkelijk om een afgeschermd Wi-Fi-netwerk op te zetten met deze gateway. U plaatst de UAG5100 tussen uw router en switch, waardoor uw draadloze netwerk wordt afgeschermd.

Capaciteit voor 500 tot 800 gelijktijdige internetgebruikers
Met de ZyXEL UAG5100 Gateway kunt u een gesloten Wi-Fi-netwerk voor gasten opzetten. Dit gateway-systeem is standaard geschikt voor 500 gelijktijdige gebruikers (concurrent users), maar met een licentie kunt u de gebruikerscapaciteit uitbreiden naar 800 gelijktijdige gebruikers. Dit model is dan ook geschikt voor middelgrote locaties zoals bibliotheken, hotels en conferentiecentra.

Wet bewaarplicht telecommunicatiegegevens
Bedrijven zijn volgens de Europese wetgeving (2006/24EG) verplicht om gegevens van openbare netwerken een bepaalde tijd te bewaren. Deze bewaarplicht geldt voor bedrijven in de horeca en hospitality-brance. Bij overtreding riskeren zij een boete. ZyXEL

Internetdiensten
Deze gateway is uitgerust met functies voor gebruikersidentificatie, toegangscontrole en geavanceerde facturatie. Hiermee kunnen organisaties en bedrijven gastaccounts beheren, ongeautoriseerde bezoekers blokkeren en inkomsten genereren door middel van betaalde of conditionele internetfaciliteiten. Bedrijven kunnen gegevens bewaren voor bijvoorbeeld analyse. Op deze manier kunnen bedrijven als hotels een verdienmodel opzetten voor internetdiensten.

Ticketprinter
Deze gateway kan verbonden worden met de afzonderlijk aan te schaffen ticketprinter ZyXEL SP350E. Met dit apparaat kunt u tickets voor gasten printen, waarmee ze voor bepaalde tijd toegang krijgen tot een WiFinetwerk. De printer kunt u bijvoorbeeld op een receptiedesk van een hotel plaatsen. De UAG5100 kan met maximaal 10 printers op meerdere plaatsen verbonden worden.

In- en uitgangen
De ZyXEL UAG5100 heeft 10 IpSec VPN-tunnels, waardoor management service providers op afstand kunnen het netwerk kunnen beheren. Verder kunnen dankzij de geïntegreerde WLAN controller 32 accespoints centraal worden beheerd. Ook heeft deze gateway 2 USB 2.0 uitgangen.

Inhoud verpakking


  • ZyXEL UAG5100

  • Power adapter

  • HandleidingSales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
KommaGo is Zyxel Ally Program Gold Partner
Zyxel reseller
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: UAG5100
EAN: 4718937580422

Merk: Zyxel

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie