Home - Nieuws - KommaGo voor 2e jaar aanwezig bij TIO Career Event
19-10-2018

KommaGo voor 2e jaar aanwezig bij TIO Career Event


Woensdag 17 oktober 2018 vond het TIO Career Event plaats, waar KommaGo voor het tweede achtereenvolgende jaar aanwezig mocht zijn. Tijdens het event hebben wij met een groot deel van de enthousiaste studenten mogen spreken en zijn blij verrast met de motivatie van de studenten en met alle interessante gesprekken.

Edwin (sales manager) en Max (account manager) spraken de studenten over hun ambities en hun plannen om stage te lopen bij een bedrijf. Hen is duidelijk geworden dat TIO studenten echt een ontwikkeling willen doormaken tijdens hun studie en dan ook grootse toekomstplannen hebben. KommaGo nodigt geïnteresseerde studenten dan ook graag uit om te solliciteren voor een stage bij KommaGo.
 
Een leuke bijkomstigheid was de headset die TIO studenten bij de KommaGo stand konden winnen. Door zich in te schrijven, maakten zij kans op een mooie headset met geavanceerde functies. Aan het einde van de dag werd de gelukkig winnaar bekend gemaakt; Thijmen verliet het event niet alleen met een hoop informatie, maar óók met onze Plantronics headset.  
  
   

Over het TIO Career Event

“Tijdens dit event doen de hbo- en mbo-studenten van de studierichtingen hotel, event, toerisme, marketing en business inspiratie op door gastcolleges te volgen van diverse interessante sprekers, en leggen ze contacten met (internationale) stagebedrijven.” (bron: https://www.tio.nl/nieuws/career-event-2018/)
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen