3M Peltor Protac III

met hoofdband


74,00 excl. btw

89,54 incl. btw

89.54 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

3M Peltor Protac III

De 3M Peltor Protac III beschermt uw gehoor in luidruchtige omgevingen, terwijl achtergrondgeluiden hoorbaar blijven. U bent dus niet compleet afgesloten van de omgeving en kunt met uw collega's communiceren zonder de headset af te doen. Harde geluiden worden gedempt tot maximaal 82dB.

Lees meer

Eigenschappen 3M Peltor Protac III

Gemiddelde dempingswaarde SNR 32dB
Met actieve geluidscontrole
Omgevingsgeluiden blijven hoorbaar
3,5mm jack aansluiting voor telefoon of portofoon
Werkt op 2 AA-batterijen (100 uur)
Hoog draagcomfort

Actieve geluidscontrole

De grote oorkussens van de Peltor Protac III beschermen uw gehoor tegen schadelijke geluidsniveaus. Daarentegen blijft u belangrijke achtergrondgeluiden (zoals alarmsignalen en voertuigen) wel horen en bent u dus niet volledig afgesloten van uw omgeving. Een externe microfoons pikt het omgevingsgeluid op en geeft dit in stereo weer via de speakers. U kunt dus ook met mensen communiceren die bij u in de buurt staan zonder de headset af te doen. Het geluidsniveau van de speakers kunt u zelf regelen, maar is nooit harder dan 82 dB.

Met aansluiting voor telefoon of portofoon

Met de Peltor Protac III is het ook mogelijk om op afstand met uw collega's te blijven communiceren, zonder de headset af te hoeven doen. Op de gehoorbeschermer zit namelijk een 3,5 mm aansluiting voor koppeling met een mobiele telefoon of portofoon. Tijdens een oproep hoort u uw gesprekspartner via de headset.

Werkt op batterijen

De Peltor Protac III werkt op 2 AA-batterijen die een gebruiksduur leveren van ongeveer 100 uur. Om de batterijen te sparen schakelt de headset na 4 uur inactiviteit automatisch uit. En wanneer ze bijna leeg zijn geeft de Peltor Protac III een waarschuwing zodat u ze op tijd kunt vervangen.

Hoog draagcomfort

Een goede gehoorbeschermer moet uiteraard ook comfortabel zitten. De Peltor Protac III is daarom zo ontworpen dat u hem gerust een hele werkdag kunt dragen, zonder dat het gaat irriteren. De zachte oorkussens en de hoofdbeugel zorgen voor een gelijkmatige en consistente drukverdeling op het hoofd. Dit verhoogt het draagcomfort.

Inhoud verpakking


  • 3M Peltor Protac III
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MT13H221A
EAN: 4054596123212

Merk: 3M Peltor


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenHoe sterk geeft hij de omgevings geluiden weer ? ik heb hem ook nodig voor de aanzit jacht. Hoor ik dan het geritsel van wild?
Kan ik er ook een externe microfoon op aansluiten.

Met vriendelijke groet, Peter Smits
Goedemorgen meneer Smits,

Dank voor uw bericht. Het volume van de omgevingsgeluiden kunt u zelf regelen op de headset. U heeft daar dus zelf invloed op. De extra microfoon pikt het geluid op en geeft in stereo geluid weer op uw headset.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Paul Hauer

Portofoonwinkel.nl

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie