APC Back-UPS PRO 900VA

noodstroomvoeding 5x Schuko, USB


225,00 excl. btw

272,25 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis


APC Back-UPS PRO 900VA

De APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 beschermt uw hardware en data tijdens stroomuitval en spanningspieken. Dankzij LCD-statusindicatoren ziet u in één oogopslag wat de status van de UPS en de voeding is. De APC UPS Pro 900 is een line-interactive UPS en is gemaakt voor zakelijk gebruik.

Lees meer

Eigenschappen APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 met Schuko Sockets

Uitgangsvermogen capaciteit 540 Watt / 900 VA
Ingangsspanningsbereik 156 tot 300V
Wordt geleverd inclusief accu
3x Schuko CEE 7 (Accureserve)
2x Schuko CEE 7 (Spanningsbeveiliging)
Overbruggingstijd 4.6 min bij 540 Watt, 58.6 min bij 100 Watt
Kabellengte 1,83 meter
USB connectiviteit
Afmetingen 382 x 100 x 250 mm (H x B x D)
Nettogewicht 10,7 kg

Bescherm voordelig uw computersystemen
Met deze line-interactive UPS beschermt u uw computersystemen tegen schadelijke stroomstoten en spanningspieken. De APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 levert namelijk een zuivere sinus aan alle aangesloten apparaten. De ingebouwde noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat u bij het uitvallen van de stroom gewoon kunt door werken waardoor belangrijke gegevens niet verloren gaan. Als de spanning wegvalt dan schakelt de UPS om en levert de benodigde stroom aan de aangesloten apparaten.

Batterij zelftest
De APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 voert regelmatig een batterij zelftest uit waarmee de status van de batterij wordt gecontroleerd. Hierdoor wordt u vroegtijdig geïnformeerd wanneer de batterij aan vervanging toe is. Ook geeft de UPS vroegtijdig een foutanalyse van de accu waardoor tijdig preventief onderhoud mogelijk is.

Accu levensduur
De levensduur van accu van de APC is sterk afhankelijk van het aantal aangesloten apparaten. Hoe meer apparaten er zijn aangesloten, hoe korter de overbruggingstijd. Zo is de bedrijfsduur 6 minuten bij een maximale belasting van 540 Watt, terwijl dit 124 minuten is bij een belasting van 50 Watt. Wanneer de accu bijna leeg is klinkt er een geluidssignaal.

PowerChute beheersoftware
Via de beheersoftware PowerChute is onder andere in te stellen dat de UPS de aangesloten apparatuur de opdracht geeft om uit te schakelen. U kunt zelf aangeven binnen hoeveel tijd dit gebeurt en in welke volgorde de apparaten moeten afsluiten. Zodra de stroomvoorziening weer is hersteld, wordt de apparatuur automatisch weer opgestart. De mogelijkheden van de PowerChute software verschillen echter per model, neem contact op voor meer informatie.

Green mode
De green mode zorgt ervoor dat de UPS automatisch de stroom afsluit van aangesloten apparaten zoals computers die in slaapstand staan. Hierdoor kunt u besparen op het energieverbruik. Zodra de computer weer ontwaakt wordt de stroom weer ingeschakeld.

Inhoud verpakking
  • APC Power-Saving Back-UPS Pro 900
  • USB-kabel
  • CD met software
  • CD met gebruiksaanwijzing
  • Garantiekaart


Sales representative
Vraag het onze expert!
Jurriën Bakelaar
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
APC Premier Partner Logo
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: BR900G-GR
EAN: 731304286912

Merk: APC

Lees meerAccessoires

APC APCRBC123 Accu

APC APCRBC123 AccuLevertijd 1 tot 3 werkdagen

74,00 excl. btw
89,54 incl. btw
APC Service Pack 01

APC Service Pack 01

Extended Warranty 3 jaar


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

79,00 excl. btw
95,59 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenWerkt deze ook met Network UPS Tools (NUT) software?
Klopt het dat hier 3 jaar garantie op zit?
Alle UPS-en in deze serie zijn standaard voorzien van 3 jaar fabriaksgarantie op de hardware en 2 op de batterij. Deze garantie is te verlengen met de verschillende service packs die bij de producten staan vermeld. 

De NUT software wordt niet actief ondersteund door de fabrikant, waardoor wij niet met zekerheid kunnen zeggen of het werkt. U kunt het beste contact opnemen met de uitgever van de software of kijken op hun compatibiliteitslijst.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie