APC Smart-UPS 1500VA 4x C13

noodstroomvoeding, 2U, RM, USB


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

APC Smart-UPS 1500VA 4x C13

De APC Smart-UPS C 1500VA 2U beschermt uw hardware en data tijdens stroomuitval en spanningspieken. Dankzij LCD-statusindicatoren ziet u in één oogopslag wat de status van de UPS en de voeding is. De APC Smart-UPS C 1500VA 2U is een line-interactive UPS en is gemaakt voor zakelijk gebruik.

Lees meer

Eigenschappen APC Smart-UPS C 1500VA 2U

Uitgangsvermogen capaciteit 900 Watt / 1500 VA
Ingangsspanningsbereik 170 tot 300V
Wordt geleverd inclusief accu
4x IEC 320 C13 aansluiting
Overbruggingstijd 6.8 min bij 900 Watt, 93.8 min bij 100 Watt
Rack mountable
USB connectiviteit
Afmetingen 89 x 432 x 457 mm (H x B x D)
Nettogewicht 28,6 kg

Bescherm voordelig uw computersystemen
Met deze line-interactive UPS beschermt u uw computersystemen tegen schadelijke stroomstoten en spanningspieken. De APC Smart-UPS C 1500VA 2U levert namelijk een zuivere sinus aan alle aangesloten apparaten. De ingebouwde noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat u bij het uitvallen van de stroom gewoon kunt door werken waardoor belangrijke gegevens niet verloren gaan. Als de spanning wegvalt dan schakelt de UPS om en levert de benodigde stroom aan de aangesloten apparaten.

Batterij zelftest
De APC Smart-UPS C 1500VA 2U voert regelmatig een batterij zelftest uit waarmee de status van de batterij wordt gecontroleerd. Hierdoor wordt u vroegtijdig geïnformeerd wanneer de batterij aan vervanging toe is. Ook geeft de UPS vroegtijdig een foutanalyse van de accu waardoor tijdig preventief onderhoud mogelijk is.

Accu levensduur
De levensduur van accu van de APC is sterk afhankelijk van het aantal aangesloten apparaten. Hoe meer apparaten er zijn aangesloten, hoe korter de overbruggingstijd. Zo is de bedrijfsduur 7 minuten bij een maximale belasting van 900 Watt, terwijl dit 165 minuten is bij een belasting van 50 Watt. Wanneer de accu bijna leeg is klinkt er een geluidssignaal.

PowerChute beheersoftware
Via de beheersoftware PowerChute is in te stellen dat de UPS de aangesloten apparatuur de opdracht geeft om uit te schakelen. U kunt zelf aangeven binnen hoeveel tijd dit gebeurt en in welke volgorde de apparaten moeten afsluiten. Zodra de stroomvoorziening weer is hersteld, wordt de apparatuur automatisch weer opgestart.

Green mode
De green mode zorgt ervoor dat de UPS automatisch de stroom afsluit van aangesloten apparaten zoals computers die in slaapstand staan. Hierdoor kunt u besparen op het energieverbruik. Zodra de computer weer ontwaakt wordt de stroom weer ingeschakeld. Er wordt ook bespaart op de energiekosten doordat de UPS minder warmte genereert.

Inhoud verpakking
  • APC Smart-UPS C 1500VA 2U
  • Rek inbouwbeugels
  • USB-kabel
  • CD met software
  • Installatiegids


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: SMC1500I-2U
EAN: 731304303718

Merk: APC
Tags: Smart-UPS

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie