Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoRoutershop
Product image

Kuando Busylight Alpha Combi

voor o.a. Jabra Pro 900 serie

49,00excl. btw

59,29incl. btw

Kuando Busylight Alpha Combi
voor o.a. Jabra Pro 900 serie

49,00 excl. btw

59,29 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.59/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Busylight Combi zorgt ervoor dat u nooit meer wordt gestoord op de werkvloer. Een rood lampje tijdens het bellen en een blauwe wanneer u druk aan het werk bent zorgen voor duidelijkheid voor uw collega's.

Eigenschappen Busylight Combi

Nooit meer gestoord worden tijdens bellen of werken
Blauw en rood licht
Eenvoudig te bedienen
Volledig plug & play

Nooit meer gestoord worden
Niets is zo vervelend als gestoord worden tijdens het bellen met een headset of een collega die wat vraagt net nu u druk bezig bent. Met de Busylight Combi voorkomt u dit. Dit handige apparaatje verbindt u met uw headset en wanneer u aan het bellen bent, kleurt de lamp automatisch rood. Met één druk op de knop zorgt u voor blauw licht om aan te geven dat u niet gestoord wenst te worden. Zo weten uw collega's direct waar ze aan toe zijn.

Inhoud verpakking
  • Busylight Combi
  • Handleiding

Specificaties

Merk Kuando
Artikelnummer 15301
EAN 5707064153011
Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Communication

030 669 1223
E-mail

Reviews

Veelgestelde vragen

De stand van de schakelaars is afhankelijk van het merk van de telefoon waar u de headset en de Kuando Busylight Combi op aansluit. De standaard fabrieksinstellingen zijn stand 1, maar als u een Cisco toestel gebruikt dient u de schakelaars op stand 2 te zetten.
Het tandwiel aan de zijkant is om de sensitiviteit van de Kuando Busylight Combi af te stellen. U kunt er namelijk voor kiezen dat het lampje al gaat branden wanneer u een headset oppakt of dat het lampje pas gaat branden op het moment dat u een inkomend gesprek accepteert.
Hiermee kunt u het lampje instellen. Afhankelijk van de instelling kunt u het lampje langzaam uit laten gaan op het moment dat er een telefoongesprek wordt beëindigd of na het einde van het gesprek ineens uit laten gaan.