Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo
Product image

Algo 8180 - Externe Telefoonbel voor VoIP

479,00excl. btw

579,59incl. btw

Algo 8180 - Externe Telefoonbel voor VoIP

479,00 excl. btw

579,59 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.62/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Deze externe telefoonbel meldt u via SIP aan op uw VoIP telefooncentrale en zorgt voor een duidelijk hoorbare bel voor omgevingen waar het standaard telefoongeluid niet voldoende is. Naast een geluidssignaal wordt er ook een visuele indicatie door middel van een LED lampje gegeven.

Eigenschappen Externe telefoonbel
  • Geschikt voor VoIP telefooncentrales
  • Notificatie via geluid en LED lampje
  • Voeding via Power over Ethernet
  • Keuze uit standaard of eigen ringtones
  • Paging om ook te kunnen spreken
  • Uitbreidbaar met extra speaker en LED
  • Multicast voor meerdere toestellen
Externe speaker voor VoIP
Deze externe speaker kunt u aanmelden op uw VoIP telefooncentrale en fungeert als een normale VoIP telefoon. Het volume kan worden aangepast waardoor deze externe bel ook uitermate geschikt is voor rumoerige omgevingen waar mensen toch bereikbaar dienen te zijn. Door de harde beltoon gecombineerd met een LED lamp zien en horen mensen dat er een binnenkomend telefoongesprek is.

Deze externe telefoonbel werkt op bijna alle SIP centrales, bekijk hier het overzicht van PBX systemen waarop hij getest is.

Eenvoudige installatie
Dankzij Power over Ethernet ondersteuning kan de bel eenvoudig via een netwerkkabel van voeding worden voorzien, over dezelfde kabel loopt ook de netwerkverbinding. Zo hoeft er geen aparte stroomtoevoer in de buurt van het apparaat te zijn. U heeft een 48 volts Power Over Ethernet voeding of PoE switch nodig om dit apparaat te kunnen voeden.

Indien het volume niet toereikend genoeg is, kunt u het product nog uitbreiden met een extra luidspreker of een extra LED lamp. Het apparaat is direct aan de muur te bevestigen met de bijgeleverde montage materialen.

De installatie is vrij eenvoudig via een webinterface te regelen, in de webinterface stelt u het volume in en configureert u de SIP gegevens. Het is ook mogelijk om uw eigen beltonen in .wav formaat te gebruiken en kunt u het apparaat in multicast mode zetten. Met multicast kunt u meerdere units ophangen en tegelijk aansturen zodat u over grotere ruimtes een beltoon of boodschap kunt laten horen. Met behulp van de paging mogelijkheid kunt u heen en weer communiceren waardoor deze unit ook dienst kan doen als een telefoon.

Meer informatie
Dit apparaat past zijn geluidsniveau aan aan zijn omgeving, zie hier een overzicht van verschillende geluidsniveau's.
Voor meer technische informatie kunt u de datasheet raadplegen of de engelstalige handleiding.

Inhoud verpakking
  • Algo 8180 externe bel
  • Montage beugels

Specificaties

Merk Algo
Artikelnummer 8180G2
EAN 8180

Downloads

Algo 8180 Bereik(416 KB)

Algo 8180 Datasheet(364 KB)

Algo 8180 Handleiding(1780 KB)

Algo 8180 PBX(202 KB)

Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Communication

030 669 1225
E-mail

Reviews

4.5

van de 5

2 reviews

5 sterren 1
4 sterren 1
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Dit product beoordelen?

Fred

07-08-2018

Prima geschikt voor Paging met Polycom

We zochten voor ruimtes zonder Polycom VVX toestel de mogelijkheid om omroepen via paging te kunnen doen. Na lang zoeken op de ALGO 8180 uitgekomen. Vandaar ook mijn review voor dit product. Omdat ik zelf niet bekent ben met het paging princiepe duurde het even om uit te zoeken hoe dat werkt. Maar daarna was het vrij eenvoudig om de Algo 8180 hiervoor in te richten.

Joost

16-12-2014

Prima ding; doet wat ie moet doen!

Ik heb dit product bij een klant ingezet dit behoefte had aan een duidelijker signaal wanneer de telefoon op de afdeling rinkelde. Installatie was eenvoudig. Het apparaat krijgt via de DHCP server een IP waar je naartoe kunt gaan om de benodigde zaken in te stellen. SIP server, telefoonnummer, username en password was alles wat nodig bleek om het ding werkend te krijgen. Binnen 5 minuten up-and-running! Het volume is in te stellen (1-10) en er zijn een aantal ringtones die ingesteld kunnen worden. Via de site van de fabrikant zijn deze te beluisteren. Het volume er op het hoogste niveau dermate hoog dat de extra hoorn die leverbaar is voor ons niet noodzakelijk bleek... Natuurlijk zal dit per situatie anders zijn, maar in dit geval is de ruimte circa 20 bij 10 meter en staat vol met machines. Men hoort de bel nu zelfs door de gehoorbescherming heen. Plaatsen was snel gedaan. Twee schroeven om de houder aan de muur de fixeren, LAN kabel erin en in de houder klikken. Een PoE switch of een PoE injector zijn vereist; de bel heeft geen aansluiting voor een adapter. De bel is voorzien van een klein lampje voor statusmeldingen.

Veelgestelde vragen

Beste Huite Jan,

De Algo 8180 maakt inderdaad gebruik van het SIP protocol.
Hierdoor kun je het apparaat eigenlijk zien als extra telefoontoestel'' binnen je VoIP omgeving.