Guest Internet Services GIS-R10

Hotspot Gateway (incl. ticketprinter)


825,62 excl. btw

776,03 excl. btw

939,00 incl. btw

Levertijd 4 tot 7 werkdagen


Guest Internet Services GIS-R10

Met deze set, bestaande uit de GIS-R10 Hotspot Gateway en de GIS-TP1 ticketprinter, creëert u een publieke WiFi hotspot voor gasten en bezoekers. Met de GIS-R10 beheert u uw WiFi netwerk en met de ticketprinter print u tickets uit voor uw gebruikers.

Lees meer

Eigenschappen GIS-R10 met ticketprinter


Eenvoudige installatie, makkelijk in gebruik
Inclusief ticketprinter
Eigen beheer, geen servicecontract nodig
Social Wi-Fi (Facebook Like)
Gepersonaliseerde welkomstpagina
Netwerkscheiding tussen privé en gastennetwerk
Geen externe database vereist (interne database)
2 WAN-poorten, 4 LAN-poorten
Doorvoersnelheid tot 300Mbps
Geschikt voor 2 internetlijnen (load balancing/redundant)

GIS-R10 inclusief ticketprinter


De GIS-R10 maakt het mogelijk om de toegang tot uw Wi-Fi netwerk optimaal te beheren. U kunt dit bijvoorbeeld door met behulp van tickets. Op deze tickets kunt u een toegangscode printen en de tijdslimiet die een gebruiker krijgt. De tickets print u met de GIS-TP1 ticketprinter die in deze bundel zit. Deze ticketprinter biedt u de mogelijkheid om 10 verschillende tickets te configureren, elk met een eigen geldigheidsduur.

Hotspot Gateway


De Guest Internet Services GIS-R10 is een hotspot gateway voor uw netwerkverbinding. Het apparaat is eenvoudig te installeren via de installatiewizard en is vervolgens gemakkelijk in het gebruik. Simpel gezegd, na de installatie heeft u eigenlijk geen omkijken meer naar de GIS-R10. Een groot voordeel is dat u geen duur servicecontract hoeft af te sluiten om de hotspot gateway te gebruiken, u krijgt het apparaat in eigen beheer.

Kant-en-klare hotspot gateway


De GIS-R10 is een kant-en-klare hotspot gateway oplossing. U beheert de toegang tot uw netwerk en kan daarom probleemloos uw netwerk/internet zowel draadloos als bedraad veilig beschikbaar stellen. U heeft tevens de vrijheid om verschillende merken en producttypes in te zetten, de GIS server levert een universele oplossing voor campings, restaurants of andere locaties waar u op een gemakkelijke wijze de netwerktoegang wilt regelen.


Tickets op data of tijd


Met de GIS-R10 hotspot gateway bepaalt u zelf wie er toegang heeft tot uw netwerk, hoe lang er toegang verleend wordt en wat de gebruiker voor de toegang betaalt. U kunt zelf een tijdslimiet voor gebruikers instellen, evenals de snelheid van de verbinding. Tevens bepaalt u de tarieven voor het gebruik van uw netwerkverbinding. Betalen kan eenvoudig via PayPal of Creditcard, waardoor u geen ingewikkelde betaalsystemen nodig heeft.

Aantal gebruikers


Hoewel er geen limiet is verbonden aan het aantal personen dat gebruik kan maken van uw netwerk, is dit getal wel afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de rekenkracht van de gateway (CPU en geheugen), het gemiddelde datagebruik per persoon en de snelheid van uw internetlijn. Om het u gemakkelijk te maken heeft GIS de Bandwidth Calculator ontworpen, een handige online rekentool ontworpen waarmee u kunt bepalen welk GIS-model het meest geschikt is voor uw situatie.

Welkomstpagina


In de GIS-R10 kunt u een zogeheten customized captive portal (persoonlijke welkomstpagina) instellen. U kunt de portal simpel personaliseren met een logo en een passend thema. Natuurlijk is het ook mogelijk om de welkomsttekst aan te passen en te vertalen naar het Nederlands. Tevens kunt u een eigen HTML-thema ontwerpen om de welkomstpagina nog persoonlijker te maken. Mocht u geen kennis hebben van HTML, dan kan elke webdesigner dit voor u doen.


FB like kleinSocial WiFi (Facebook Like)
Deze hotspot gateway beschikt over een Social WiFi functie, waarbij u geen abonnement hoeft af te sluiten. U kunt instellen dat gebruikers toegang krijgen tot uw netwerk, wanneer ze een bepaalde Facebookpagina liken. Het voordeel van Social WiFi is dat de gebruikers van uw netwerk uw pagina moeten liken, wat vervolgens weer verschijnt op hun timeline. Zo ontvangt u gratis een extra stukje reclame voor uw bedrijf.

Interne database


De GIS-R10 werkt met een interne database. In deze database worden alle gegevens van uw bezoekers volledig automatisch opgeslagen. Er wordt bijgehouden wie er heeft ingelogd, hoe lang de gebruikers verbinding hebben gehad en wat ze voor het internet hebben moeten betalen.

Grote netwerkomgeving, switch nodig


De GIS-R10 hotspot gateway beschikt over 2 WAN-poorten en 4 LAN-poorten. Voor WiFi in een grote netwerkomgeving is daarom een switch noodzakelijk. Anders kunt u maar één access point aansluiten op de hotspot gateway. Met een switch kunt u meerdere access points gebruiken.

Demo interface


Wilt u alvast kennismaken met de interface van de GIS-R10? Maak hier kennis met de interface van deze hotspot gateway.

Inhoud verpakking


  • GIS-R10 Hotspot Gateway

  • GIS-TP1 Ticketprinter

  • 2 Netwerkkabels

  • Voedingsadapter

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: GIS-R10+GIS-TP1

Merk: Guest Internet Services

Lees meerAccessoires

Guest Internet Services GIS-M19

Guest Internet Services GIS-M19

19 inch Rack Mounting Brackets


Levertijd 4 tot 7 werkdagen

24,00 excl. btw
29,04 incl. btw
Wifizone outdoor sticker

Wifizone outdoor sticker

tbv hotspots (20x20cm, transparant)


Vandaag besteld, vrijdag in huis

4,96 excl. btw
6,00 incl. btw
Wifizone outdoor sticker

Wifizone outdoor sticker

tbv hotspots (20x20cm, wit glans)


Vandaag besteld, vrijdag in huis

4,96 excl. btw
6,00 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenWat is het bereik van de GIS R-10 hotspot gateway?
De GIS R-10 hotspot gateway kan zelf geen draadloos signaal uitzenden, maar u kunt in principe elk accesspoint erop aansluiten om de functionaliteit van de hotspot gateway draadloos te delen. Hiervoor gebruiken wij voornamelijk EnGenius accesspoints doordat deze een veel groter bereik hebben dan de meeste accesspoints.

Als een andere hotspot gateway tevens wel een draadloos signaal uitzendt, dan is dit vaak alleen geschikt voor de beheerders en/of een klein aantal gasten. Daarom worden er vrijwel altijd externe accesspoints ingezet om de draadloze dekking te regelen (voor een groter aantal gasten).

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie