Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoHeadsetwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

TP-Link lanceert nieuw camerabeveiligingsmerk VIGI

TP-Link VIGI camera's voor bewakingssystemen
 
Naast een compleet IT-netwerk is het nu ook mogelijk om een volledig camerabewakingssysteem op te zetten met TP-Link apparatuur. Met TP-Link VIGI camera's brengt TP-Link een breed assortiment bewakingscamera's op de markt, aangevuld met NVR's voor beeldopslag. De professionele, zakelijke VIGI camera's en netwerk videorecorders zijn vanaf nu verkrijgbaar bij KommaGo.


 

TP-Link VIGI camera's

Het brede assortiment VIGI camera's bestaat uit outdoor en indoor modellen met 2.8mm, 4mm of 6mm lenzen. Deze IP-camera's zijn al dan niet uitgerust met WiFi, een microfoon, microSD-kaartslot en full-color technologie. De veelzijdige TP-Link VIGI camera's bieden allen uitgebreide bewakingsopties en slimme detectiefuncties voor extra scherpe camerabeveiliging. Denk aan de classificatie van voertuigen, personen en objecten. Of lijnoverschrijdingsdetectie en de detectie van verwijderde en achtergelaten voorwerpen. Voor elke binnen- en buitenomgeving is wel een passende TP-Link VIGI bewakingscamera beschikbaar in een gewenst type: dome, bullet of turret camera.
 

Bekijk het complete TP-Link VIGI assortiment >

 

VIGI beheermogelijkheden: standalone, centraal en Omada

Het beheer van de VIGI camera's gebeurt momenteel nog lokaal of via de VIGI Security Manager. Naar verwachting komt daar in het 3e kwartaal van 2023 een zeer handige beheermogelijkheid bij: TP-Link Omada. Voor de gebruikers van TP-Link Omada netwerkapparatuur is dat een welkome aanvulling. Zo beheert men niet alleen het complete IT-netwerk binnen één omgeving, maar wordt ook het gehele videobewakingssysteem gemonitord.

 

Professional services voor installatie op maat

Bij Netcamshop leveren we meer dan alleen hardware. Uiteraard kunnen klanten de hardware aanschaffen en zelf configureren en installeren. Nog makkelijker is het om advies op maat aan te vragen en na aanschaf de configuratie en installatie uit handen te geven aan onze professionele installateurs. Zij plaatsen de IP-camera's en eventuele NVR's op locatie. Zo kunnen onze klanten de hardware direct zorgeloos in gebruik nemen.

 

Over TP-Link IT hardware

TP-Link behoort tot de populairste merken op gebied van netwerkproducten voor het MKB. De IT-hardware heeft namelijk een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook is deze netwerkapparatuur eenvoudig te installeren en beheren. Met name de TP-Link Omada productlijn kent vele handige beheermogelijkheden. Een uitkomst voor iedereen die netwerken graag centraal beheert; lokaal of via de cloud.
 
 

Meer weten over VIGI camerabewaking?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of ontvang je graag een persoonlijk advies? Onze productspecialisten helpen graag met het maken van de keuze voor de juiste camerabewakingsoplossing. Neem gerust contact op! Bel of whatsapp hiervoor naar 030 669 1220, start een chatsessie op de website of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.