Peplink Balance 2500

Multi-WAN Router


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink Balance 2500

De Peplink Balance 2500 is een geavanceerde router voor veeleisende omgevingen waar een snelle en stabiele internetverbinding cruciaal is. Deze router heeft 12 WAN poorten, 8 LAN poorten en een doorvoersnelheid van 8 Gbps. Dit krachtige apparaat is geschikt voor 5000 tot 20.000 gebruikers.

Lees meer

Eigenschappen Peplink Balance 2500

Zakelijke multi-WAN router voor grote bedrijven
Aantal WAN poorten: 12
Aantal LAN poorten: 8
Doorvoersnelheid: 8 Gbps
SpeedFusion bonding voor hoge bandbreedte
VPN doorvoersnelheid: 2 Gbps
800 IPSec VPN-tunnels op te zetten
Met loadbalancing en WAN failover
Drop-in mode & LAN Bypass
High Availability
Hot Swap Power Supply

Zakelijke multi-WAN router voor grote bedrijven
De Peplink Balance 2500 is een extreem geavanceerde router die bijzonder geschikt is voor grote bedrijven, educatieve omgevingen, evenementen en beurzen waar een snel en stabiel netwerk een must is. Deze router ondersteunt maar liefst 13 internetverbindingen en heeft een capaciteit van 5000 tot 20.000+ gebruikers.

Loadbalancing
De Peplink Balance 2500 is uitgerust met 12 WAN poorten. U kunt elke combinatie van DSL, kabel en andere internetverbindingen gebruiken, waarbij de loadbalancing functie er voor zorgt dat al het verkeer op verschillende manieren kan worden gedistribueerd over de beschikbare verbindingen. Om dit te doen ondersteunt de Balance 7 verschillende loadbalancing algoritmes:
  • Weighted Balance. Wijs meer verkeer toe aan een snellere verbinding of minder verkeer aan een verbinding met een bandbreedtelimiet.
  • Priority. Router verkeer naar uw voorkeursverbinding zolang deze beschikbaar is.
  • Overflow. Voorkom een vertraging van verkeer wanneer de verbinding onvoldoende bandbreedte heeft.
  • Persistence. Geen belemmeringen tijdens het internetten (voor HTTPS, E-bankieren en andere veilige websites).
  • Least Used. Kies de beste verbinding met de meest beschikbare bandbreedte.
  • Lowest Latency. Krijg een snelle responstijd bij applicaties zoals online gaming.
  • Enforced. Beperk outbound verkeer tot een bepaalde verbinding.


WAN-failover
Deze router ondersteunt WAN failover. Dit betekent dat hij automatisch overschakelt naar een andere verbinding als de primaire verbinding wegvalt. De router zorgt zodoende voor een uitermate betrouwbare en flexibele verbinding.

SpeedFusion
De Peplink Balance 2500 is voorzien van SpeedFusion technologie. Deze technologie zorgt er onder andere voor dat uw netwerk altijd blijft werken dankzij Hot Failover. Wanneer er een verbinding wegvalt, neemt een andere het direct over zodat de downtime tot het minimum beperkt blijft. Daarnaast kunt u middels SpeedFusion bandbreedte bundeling realiseren. Dit houdt in dat de beschikbare snelheid van meerdere internetconnecties gebundeld worden tot één supersnelle internettunnel. Dit zorgt voor betere netwerkprestaties dan ooit.Drop-in mode
Dankzij Drop-in mode hoeft u uw bestaande netwerk niet aan te passen om de Peplink Balance 2500 te integreren. Hierdoor kunt u de Peplink Balance gemakkelijk in een bestaand netwerk plaatsen, bijvoorbeeld achter een firewall.


LAN Bypass
De ingebouwde LAN Bypass houdt het cruciale netwerkverkeer draaiende wanneer de Peplink 2500 plotseling uitschakelt (bijvoorbeeld door stroomuitval). Het verkeer wordt dan om het apparaat heen geleid van WAN5 naar LAN1. Deze twee netwerkpoorten vormen dan een 'bridge' zodat het dataverkeer alsnog door kan stromen.High Availability
Als uw bedrijf een verbinding nodig heeft die absoluut niet mag wegvallen, kunt u twee routers in High Availability modus zetten. In deze modus staat er 1 router op standby, die de andere router overneemt wanneer dit nodig is.

Dual Hot Swap Power Supply
Een handige functie op de Peplink Balance 2500 is de Dual Hot Swap Power Supply. Hierdoor kunt u switchen tussen voedingen als 1 van de 2 het begeeft, zonder onderbrekingen in het dataverkeer. Dit is een ideale functionaliteit wanneer een zo hoog mogelijke uptime gewenst is.

AP controller
U beheert uw draadloze Peplink netwerk met de gebruiksvriendelijke AP Controller. Met deze laagdrempelige interface kunt u rapporten en gedetailleerde event logs inzien. Wilt u een WiFi hotspot opzetten voor uw klanten? Dit kan met de Captive Portal functie van de controller. Hiermee bepaalt u eenvoudig zaken als de verbindingssnelheid en de dataverbruikslimiet.

Inhoud verpakking
  • Peplink Balance 2500
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michael Boone
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: BPL-2500

Merk: Peplink

Lees meerAlternatieven

Peplink MediaFast 750

Peplink MediaFast 750

Multi-WAN Caching RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink Balance 1350

Peplink Balance 1350

Multi-WAN RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink Balance 710

Peplink Balance 710

Multi-WAN RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie