Peplink MediaFast 750

Multi-WAN Caching Router


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink MediaFast 750

Bent u op zoek naar een professionele router met een hoge doorvoersnelheid voor veel gebruikers? Dan is de MediaFast 750 uw apparaat. MediaFast en SpeedFusion technologie garanderen uitstekende netwerkprestaties en via InControl en AP Controller beheert u eenvoudig uw netwerk.

Lees meer

Eigenschappen Peplink MediaFast 750

Professionele router met 1,5Gbps doorvoer
MediaFast caching (1TB SSD, 2,5Gbps doorvoer)
Met SpeedFusion
7x Gigabit WAN, 3x Gigabit LAN
Bekijk uitgebreide rapportages via intuïtieve interface
300 VPN tunnels op te zetten
Beheer uw netwerk met InControl en AP Controller


Professionele router
De Peplink MediaFast 750 is een professionele router met een doorvoersnelheid van maar liefst 1,5Gbps. Deze router is gemaakt voor educatieve instellingen, waaronder scholen en universiteiten, maar is ook prima geschikt voor grote kantooromgevingen. De MediaFast 750 is voorzien van 7 Gigabit WAN poorten en 3 Gigabit LAN poorten en het aanbevolen aantal gebruikers is maximaal 2000.

MediaFast caching
Uniek aan dit apparaat is MediaFast caching. In drukke omgevingen waar veel mensen het internetnetwerk gebruiken, is de kans aanwezig dat video's of foto's niet snel laden of dat het downloaden van bestanden moeizaam gaat. MediaFast caching is hier de ideale oplossing voor. Deze technologie cachet de door u gewenste bestanden op momenten wanneer de belasting van het netwerk minimaal is. Vervolgens benadert u deze bestanden probleemloos wanneer u maar wilt. Zo heeft u nooit meer last van haperende video's of langzame downloads.SpeedFusion
De Peplink MediaFast 750 is voorzien van SpeedFusion technologie. Deze technologie zorgt er onder andere voor dat uw netwerk altijd blijft werken dankzij Hot Failover. Wanneer er een verbinding wegvalt, neemt een andere het over zodat de downtime tot het minimum beperkt blijft. Daarnaast kunt u middels SpeedFusion bandbreedte bundeling realiseren. Dit houdt in dat de beschikbare snelheid van meerdere internetconnecties gebundeld worden tot één supersnelle internettunnel. Dit zorgt voor betere netwerkprestaties dan ooit.Uitgebreide rapportages
Via de interface die bij deze router hoort, ontvangt u uitgebreide rapportages over het verkeer op uw netwerk. Ontdek wat de meest populaire URL's zijn, welke bestanden het meest worden gedownload en wie de grootste verbruikers op uw netwerk zijn. Met deze rapportages kunt u uw netwerk verder optimaliseren.

VPN-tunnels
Mobiel werken wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Daarom is het kunnen opzetten van VPN-tunnels tegenwoordig een vereiste voor elk netwerkapparaat. Met de Peplink MediaFast 750 zit dat wel goed. U zet maximaal 300 VPN-tunnels op, zodat u via een beveiligde verbinding kunt werken op het bedrijfsnetwerk.

Beheer uw netwerk met InControl en AP Controller
Het beheren van uw netwerk is doorgaans een complexe taak. Niet met de MediaFast 750 van Peplink. Met InControl en AP Controller beheert u de routers, access points en andere verbonden apparatuur binnen uw netwerk. Het beheer is gemakkelijk uit te voeren via uw webbrowser.

Inhoud verpakking
  • Peplink MediaFast 750
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michael Boone
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MFA-750-B

Merk: Peplink

Lees meerAlternatieven

Peplink MediaFast 500

Peplink MediaFast 500

Multi-WAN Caching RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink MediaFast 200

Peplink MediaFast 200

Dual-WAN Caching RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie