Ruckus ZoneFlex R510

+ 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


€ 1.046,65 incl. btw

€ 865,00 excl. btw

1046.65 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen


Ruckus ZoneFlex R510

De Ruckus ZoneFlex R510 is een professioneel 802.11ac Wave 2 indoor access point met MU-MIMO. Met snelheden tot 1267 Mbps en een capaciteit tot 512 gelijktijdige gebruikers is dit apparaat perfect voor middelgrote organisaties. Inclusief 3-jarige Ruckus Cloud Wi-Fi licentie.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R510


802.11ac Wave 2 indoor access point
2x2:2 MU-MIMO, concurrent dual-band
400 Mbps (2.4GHz) + 867 Mbps (5 GHz)
512 gelijktijdige gebruikers
ChannelFly technologie
BeamFlex+ technologie
PoE ondersteuning
Adaptieve antennes
2x Gigabit ethernetpoorten (1x 802.3af PoE)
Met 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi
Centraal beheer via webinterface en app

MU-MIMO Wave 2 access point


De Ruckus ZoneFlex R510 is een van de ZoneFlex modellen met multi-user input/multiple output (MU-MIMO) ondersteuning, een unieke functie binnen 802.11ac Wave 2. Het access point kan daardoor meerdere gelijktijdige gebruikers bedienen met hogere snelheid en stabiliteit. Het maakt daarbij gebruik van 2 antennes die op elk moment 2 downlinks versturen, waarmee een gecombineerde doorvoersnelheid van 1267 Mbps kan worden behaald. Ook niet-Wave2 gebruikers profiteren hiervan. Het access point ondersteunt maximaal 512 gelijktijdige gebruikers.

Met 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


Bij deze bundel ontvangt u een 3-jarige licentie voor Ruckus Cloud Wi-Fi, waarmee u een onbeperkt aantal Ruckus WiFi-netwerken kunt beheren via één online platform. Via de intuïtieve webinterface of via de mobiele app krijgt u hiertoe toegang. Voeg access points toe, creëer een gastennetwerk of optimaliseer de gebruikerservaring. De licentie is voor afloop te verlengen met 1, 3 of 5 jaar.

ChannelFly technologie


Met ChannelFly technologie selecteert de Ruckus ZoneFlex R510 automatisch het RF-kanaal met het beste signaal. Zo genieten gebruikers altijd van de hoogste prestaties met dit dual-band access point. De Ruckus ZoneFlex R510 selecteert het kanaal op basis van statistische analyses en real-time gegevens van de beschikbare capaciteit.

BeamFlex+ technologie


De Ruckus ZoneFlex R510 is voorzien van BeamFlex+ technologie voor een optimaal bereik en de hoogst mogelijke doorvoersnelheid. Door de omgeving te scannen op aanwezige WiFi-apparatuur, is het access point in staat om interferentie te omzeilen en wordt de beste weg naar de gebruiker gezocht en gekozen. Dit resulteert in een snelle, stabiele en betrouwbare WiFi-verbinding onder elke omstandigheid.

Uitstekend bereik


De dubbel gepolariseerde antennes van de Ruckus ZoneFlex R510 bieden een 2x hogere WiFi-dekking dan standaard antennes. Dit betekent dat u minder access points hoeft te installeren om bijvoorbeeld een compleet pand van WiFi te voorzien. De verbinding is altijd stabiel doordat de antennes het uitgezonden signaal automatisch aanpassen aan de locatie van de mobiele apparaten. Zo kunnen gebruikers vrij rondlopen zonder dat dit gevolgen heeft voor de kwaliteit van de verbinding.

Inhoud verpakking


  • Ruckus ZoneFlex R510

  • Ruckus Cloud Wi-Fi licentie (3 jaar)

  • Montagemateriaal

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi as a Service van KommaGo
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZFR510-CL-3YR

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie