Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo
Product image

Ruckus ZoneFlex R600

WiFi 5 indoor access point

Ruckus ZoneFlex R600
WiFi 5 indoor access point

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.61/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Ruckus Zoneflex R600 is alleen nog te leveren in kleine hoeveelheden en heeft een langere levertijd (ongeveer 4 tot 6 weken). De Ruckus Zoneflex R610 is een goed en leverbaar alternatief.

De Ruckus ZoneFlex R600 is een high-performance 802.11ac indoor access point en werkt gelijktijdig op de 2,4 en 5 GHz frequentie. De Ruckus R600 maakt gebruik van een gepatenteerde adaptieve antennetechnologie die ervoor zorgt dat u een stabiele en betrouwbare draadloze verbinding kunt realiseren.

Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R600

Indoor access point
Groot bereik, vereist minder AP's
Flexibel inzetbaar
Dual concurrent 2,4 GHz & 5GHz (802.11ac)
Beamflex technologie
Seamless roaming

Ruckus advies op maat

Dual-band access point voor het MKB
De Ruckus ZoneFlex R600 kan gezien worden als het mid-range model van de ZoneFlex R-serie en is door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding een goede keuze voor veel MKB en MKB-plus bedrijven. Het access point beschikt over een 2,4 GHz radio en 5 GHz radio die gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Door toepassing van de 802.11ac techniek worden hoge doorvoersnelheden behaald op de 5 GHz frequentie.

802.11ac WiFi-standaard
De Ruckus ZoneFlex R600 maakt gebruik van de 802.11ac WiFi-standaard. De 802.11ac standaard werkt uitsluitend in op de 5 GHz frequentie en zorgt voor hoge draadloze snelheden. Door meerdere kanalen te bundelen op 5 GHz kan de Ruckus R600 doorvoersnelheden tot 867 Mbps behalen.

Flexibel inzetbaar
De Ruckus R310 is inzetbaar als standalone access point of als onderdeel van een centraal managed WiFi-netwerk. In het laatste geval dient u de Ruckus R310 te koppelen aan een ZoneDirector controller (apart verkrijgbaar). Het access point wordt vervolgens automatisch gedetecteerd, wat de installatie snel en gemakkelijk maakt. Wilt u het netwerk via de cloud kunnen beheren? Ook dat is mogelijk; hiervoor heeft u een Ruckus Cloud licentie nodig. Zo kunt u op afstand de netwerkstatus bekijken en instellingen wijzigen. Dit doet u via de intuïtieve webinterface of via de mobiele app.

Beamflex-technologie
Met behulp van de BeamFlex-technologie richt de Ruckus R600 zich specifiek op aanwezige WiFi-apparatuur, denk bijvoorbeeld aan laptops, tablets, smartphones, pda's of handterminals. In plaats van het WiFi-signaal uit te zenden in alle richtingen, kiest het access point voor het meest ideale zendpatroon naar het mobiele apparaat. Mocht plotseling interferentie optreden, dan schakelt het access point direct over op een reeds geanalyseerde weg. Hierdoor worden de doorvoersnelheid, capaciteit en het bereik van het netwerk vergroot.

Seamless roaming
Wanneer meerdere ZoneFlex R310 access points zijn gekoppeld aan een Ruckus ZoneDirector, worden de units centraal aangestuurd en is seamless roaming mogelijk. Deze techniek verbindt gebruikers automatisch met het dichtstbijzijnde access point, zonder dat de verbinding tussentijds verbreekt. De controller behoudt namelijk het overzicht op het draadloos netwerkverkeer en ziet welke clients actief zijn op elk access point. Zodra een mobiele gebruiker zich verplaatst, zal de ZoneDirector onmiddellijk het 'nieuwe' access point instrueren om de client naadloos van verbinding te voorzien.

Ruckus support (optioneel)
Bij de Ruckus ZoneFlex R600 kunt u kiezen voor aanvullend WatchDog support (1 jaar), waarmee u bij ons terecht kunt voor de nieuwste software-updates en vragen. Na afloop van het eerste jaar kunt u een additioneel supportcontract aanschaffen voor nogmaals één jaar of zelfs voor meerdere jaren.

Inhoud verpakking
 • Ruckus ZoneFlex R600
 • Handleiding

Specificaties

Merk Ruckus Wireless
Artikelnummer ZFR600
EAN 901-R600-WW00
WiFi-frequentieband 2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor Indoor
Snelheid 2,4 GHz 600 Mbps
Snelheid 5 GHz 1300 Mbps
Maximaal zendvermogen 28dBm/630mW
PoE-ondersteuning PoE 802.3af
PoE-injector meegeleverd Nee
LAN-aansluiting 2x Gigabit LAN
Roaming ondersteuning Seamless roaming
Antenne aansluiting Geen

Downloads

Ruckus ZoneFlex R600 Datasheet(1509 KB)

Alternatieven

 • Ruckus ZoneFlex R710

  WiFi 5 indoor access point

  1.295,00excl. btw

  1.566,95incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie

Reviews

Veelgestelde vragen