TP-Link EAP115 Wall Access Point

Wireless-N


32,23 excl. btw

39,00 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

TP-Link EAP115 Wall Access Point

De TP-Link EAP115 is een Wireless-N access point dat werkt op 2,4 GHz. Het access point behaalt draadloze snelheden tot 300 Mbps en ondersteunt Power over Ethernet (802.3af). Het is een uitstekend instapmodel voor mensen die willen beschikken over een WiFi-netwerk zonder uitgebreide functies.

Lees meer

Eigenschappen TP-Link EAP115
Snelheid: 300Mbps, 2.4GHz
Compatibel met 802.11 b/g/n producten
Clustermogelijkheid tot 24 AP's
QoS ondersteuning
Power over Ethernet (802.3af)
Captive portal voor gastidentificatie
Eenvoudige montage
1x 100 Mbps LAN-aansluiting

Wireless-N access point
De TP-Link EAP115 is een eenvoudig Wireless-N access point met een maximale doorvoersnelheid van 300Mbps. Het access point is geschikt voor langdurig gebruik, kan een hoge gebruikerscapaciteit aan en biedt een groot bereik. Met de krachtige high power versterkers en professionele antennes bent u verzekerd van een betrouwbare en stabiele verbinding. Het access point is compatibel met 802.11 b/g/n apparatuur en is te beheren via de bijbehorende EAP Controller software.

Clusterfunctie
Wanneer u meerdere TP-Link EAP access points heeft geïnstalleerd in één netwerk, kunt u deze clusteren tot maximaal 24 units. Eén access point wordt aangewezen als hoofunit, waarbij de overige member-units automatisch dezelfde instellingen overnemen. Op deze manier kunt u gemakkelijk meerdere access points beheren zonder dat u daar extra hardware of software voor nodig heeft.

Quality of Services ondersteuning
Dit access point van TP-Link ondersteunt Quality of Services (QoS). Hiermee kunt u prioriteiten geven aan de belangrijkste datastromen, bijvoorbeeld spraak- en videoapplicaties. Door prioriteiten aan te geven blijven de belangrijkste applicaties altijd soepel werken, zelfs wanneer het netwerk drukbezet is.

Captive portal
De Captive Portal functie biedt de mogelijkheid om een welkomstpagina te maken voor bezoekers waar zij op moeten inloggen voordat zij gebruik kunnen maken van internet. Hierdoor heeft u zicht op het netwerkgebruik en voorkomt u dat ongewenste gebruikers uw netwerk betreden. Eventueel kunt u een vouchersysteem aan deze functie koppelen. Het netwerk is op te splitsen in 8 gescheiden netwerken (SSID's) voor verschillende gebruikers.

Eenvoudige montage
De TP-Link EAP115 heeft een discreet en plat ontwerp en is eenvoudig te bevestigen aan de muur of aan het plafond. Dankzij de Power over Ethernetfunctie (802.3af) is het access point bovendien direct te voeden via de netwerkkabel. Dit vergemakkelijkt de installatie en zorgt ervoor dat u de TP-Link EAP115 niet per se in de buurt van een stopcontact hoeft te plaatsen.

Inhoud verpakking
  • TP-Link EAP115 access point

  • Bevestigingsmateriaal

  • Voedingsadapter

  • Installatie CD-rom

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: EAP115-WALL
EAN: 6935364093457

Merk: TP-Link


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie